directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias acusa Tura de 'no saber res de Barcelona'

Assegura que només vol 'prendre posicions dins el PSC'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier, ha qualificat de 'despropòsit total' la celebració d'una eleccions primàries per escollir el candidat socialista a les eleccions municipals. 'Ja havíem vist com es barallaven els diferents socis de govern, però ara es barallen dins el mateix partit', ha criticat. Més dur ha estat per referir-se a la candidata Montserrat Tura, a qui ha acusat de 'passar-se el dia autopromocionant-se, no saber res de Barcelona i desitjar únicament prendre posicions dins el PSC'. L'alcalde Jordi Hereu, per la seva banda, ha assegurat que no canviarà el seu discurs i no prioritzarà l''espectacle per damunt de la responsabilitat'.

Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde Jordi Hereu ha assegurat que un bon exemple de què és Barcelona és aquesta celebració de la cavalcada dels Tres Tombs al barri de Sant Antoni. 'Una ciutat que recorda el passat i mira el futur esperançada'. El cap del consistori barceloní ha reivindicat el projecte de Barcelona, que l'ha situat com una de les ciutats 'més potents d'Europa'. 'Jo estic per un reinici de Barcelona després d'una batalla lliurada contra la crisi com no ha lliurat cap altra ciutat', ha conclòs.

Hereu, qüestionat per alguns periodistes sobre si a mesura que s'acostessin les eleccions primàries aniria endurint el seu discurs, ha assegurat que seguirà en la seva línia 'i no deixarà de ser responsable per donar espectacle'.

Trias després de criticar la candidata Tura i les eleccions socialistes, ha recordat que a l'Eixample Esquerra 'han augmentat els robatoris en les botigues'. Un alcalde s'ha d''encarregar de cuidar la seva gent i arreglar les coses que fallen', ha criticat. Trias creu que la lluita interna per encapçalar la candidatura socialista deixa l'Ajuntament 'sense comandament' i fa 'trontollar la imatge de la ciutat'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.