directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Herrera celebra que Mas no tiri endavant l'eliminació 'populista' dels 80 km/h

'Sembla que el Govern comença a entendre que una mesura com aquesta ha reduït la contaminació i la mortalitat'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha felicitat aquest dissabte al migdia el nou Govern de CiU perquè ha 'aparcat el populisme' i 'sembla que entra en el rigor' respecte la limitació dels 80 km/h i les mesures de velocitat variable. Des de Tiana (Maresme), Herrera ha manifestat que 'sembla que el Govern comença a entendre que una mesura com aquesta ha reduït la contaminació i la mortalitat'. El conseller d'Interior, Felip Puig, va manifestar aquest divendres que el Govern 'eliminarà' la limitació dels 80 km/h però que es farà de manera que les mesures de velocitat variable que s'implantin a les vies d'accés a Barcelona conjuguin encertadament 'seguretat, mobilitat i respecte al medi ambient'.
joan herrera
Comparteix
   


Etiquetes
Durant l'Assemblea Nacional de l'Entesa pel Progrés Municipal (EPM), Herrera ha destacat que en un tema com aquest 'cal actuar amb criteris tècnics' i 'no pas amb el populisme de dir que el suprimiran encara que no tingui cap base', ha afegit. El líder ecosocialista ha expressat que és una 'bona notícia' que el Govern 'estigui a punt d'aparcar el populisme' en el tema de la limitació als 80 km/h i la velocitat variable. Està previst que el Govern prengui una decisió respecte aquest tema abans de finals d'aquest mes.

Un centenar d'acords amb l'Entesa de Progrés Municipal (EPM)

Joan Herrera també ha anunciat que els ecosocialistes presentaran prop d'un centenar de candidatures per a les properes eleccions municipals en coalició amb l'Entesa de Progrés Municipal (EPM). Aquest dissabte, l'EPM ha celebrat la seva Assemblea Nacional i ha escollit com a president l'exalcalde de Pallejà, José Antonio Rubio. Herrera ha destacat que la coalició amb EPM és 'garantia' de 'molta extensió territorial' i també d''apropament' als municipis. El líder ecosocialista ha afegit que aquesta coalició entén que el territori 'no s'ha de trinxar' com 'planteja el Govern de CiU proposant més carreteres i limitant els espais naturals'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
OTGER fletxa Reikjavik
23 de gener de 2011, 01.17 h

Herrera,tu segueix organitzant manifestacions en favor dels delinqüents(perdó)vull dir dels joves exclosos per la societat benestant i el.litista de Salt,i deixa la política pel adults.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.