directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Anglada presentarà més d'un centenar de candidatures xenòfobes a les municipals

Barcelona, l'Hospitalet, Badalona, Vic, Terrassa o Salt, entre les poblacions amb llistes de Plataforma

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat aquest cap de setmana, en una reunió a Vic del Consell Executiu de la formació, que ja tenen confirmades més d'un centenar de candidatures xenòfobes a les municipals del maig. D'aquestes llistes, una seixantena són a la demarcació barcelonina, en poblacions com Barcelona, l'Hospitalet, Badalona, Vic o Terrassa, i a la demarcació de Tarragona les candidatures seran una vintena, amb llistes a Reus o El Vendrell. També hi haurà una desena de candidatures xenòfobes a la circumscripció de Lleida, mentre que a Girona les llistes seran mitja dotzena, una d'elles a Salt, on els problemes de convivència amb la immigració podrien propiciar un bon resultat electoral pels d'Anglada.
josep anglada pxc
Comparteix
   


Etiquetes
Pel que fa al congrés del partit, aquest cap de setmana es va decidir que el V Congrés de PxC se celebrarà a Vic, cap i casal de PxC, el proper diumenge 27 de març. Eduard Pallerola, secretari Territorial de Lleida i regidor de l’Ajuntament de Sant Martí de Riucorb (Urgell), en serà el president. Una de les ponències tractarà sobre el nou gir social de PxC, com a defensa política dels interessos morals i materials dels treballadors del país, principals perjudicats per l’actual política d’immigració.

Precisament en aquest congrés, és on es presentarà i s’aprovarà, si s’escau, el nou organigrama del Consell Executiu del partit. Les principals novetats del qual, seran l’ampliació a dos vicepresidències i la supressió del càrrec de secretari general, entre d’altres. Les nombroses incorporacions de nous membres a la organització, representaran una substancial renovació de la cúpula del partit, en combinació amb l’experiència dels dirigents més veterans.

També es va decidir que la Diada del partit, que habitualment es fa coincidir amb la Diada de Sant Jordi, se celebrarà enguany el diumenge 1r de maig pel fet que Sant Jordi aquest any cau en plena Setmana Santa.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
24 de gener de 2011, 08.05 h

Us en heu adonat que tant el PP com C's mai atacan a l'Anglada?.
Com bé diu el tìtol, es un partit clarament xenòfob i ja els hi va bé. Com diuen ells, en la seva llengua "quien calla, otorga".
Ja voldríen cremar a tots els catalans, però ens necessiten per "hacer una ep.panya grande"... amb els nostres calers, clar. I aixó, va per tots aquests partits que tant diuen com callen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.