directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els alcaldes socialistes imploren que Zaragoza torni a dirigir la campanya del PSC

El secretari d'Organització se situarà de nou al capdavant després del fracàs de Jaume Collboni el 28-N

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els alcaldes del PSC no volen que la patacada electoral del 28-N es torni a reproduir a les eleccions del mes de maig. La por a perdre també el poder municipal ha motivat que els líders territorials del partit hagin demanat el retorn del secretari d'Organització del partit, José Zaragoza, per a dirigir la campanya electoral. Zaragoza, que va deixar pas en aquesta responsabilitat a Jaume Collboni en les passades eleccions, és l'artífex de les anteriors campanyes dels socialistes catalans basades en l'impacte visual i la identificació del PP com a l'enemic clàssic. Tot i que Zaragoza ho veuria amb bons ulls, la decisió final l'haurà de prendre formalment la Comissió Executiva del partit.
psc campanya
Comparteix
   


Etiquetes
Segons han explicat fonts del PSC, diversos alcaldes socialistes han formalitzat aquesta petició al primer secretari socialista, José Montilla, perquè la traslladi a la Comissió Executiva, que és qui té l'última paraula. Zaragoza també ha rebut aquesta petició, tot i que a partir de converses més informals, ho veu amb bons ulls i res fa preveure que no sigui aprovat.

L'autor del 'Si tu no hi vas, ells tornen'
Tot i que no va dirigir la campanya del 28-N, Zaragoza té una llarga experiència com a director de campanya, amb eslògans electorals com 'Si tu no hi vas, ells tornen'. Des del partit en cap moment s'ha fet responsable a Collboni de la desfeta electoral de les catalanes, però els alcaldes volen que sigui Zaragoza qui torni a agafar les regnes d'una campanya.

Es preveu que Zaragoza s'ocupi dels missatges generals que els socialistes catalans transmetin a la societat durant la campanya municipal i que després sigui cada alcalde qui l'adeqüi a les seves pròpies necessitats locals.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.