directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cuminal: 'En l'àmbit de la internacionalització, nosaltres també podem actuar com un país independent'

El director general de Comunicació considera que Catalunya ha d'actuar 'com un país que vol ser normal' per 'sortir al món'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El director general de Comunicació de la Generalitat, Jordi Cuminal, considera que Catalunya ha d'actuar 'com a país que vol ser normal', per 'sortir al món' i internacionalitzar-se. En aquest sentit, Cuminal ha manifestat: 'Com a nació sense estat, en alguns casos, tenim més dificultats per fer-ho, però com l'altre dia deia el President, hi ha certs àmbits, com el de la cultura, i jo m'atreveixo a dir, també en la internacionalització, en els quals nosaltres podem actuar com un país independent'. Així ho ha manifestat minuts abans que comencés la taula rodona organitzada per l'ACN 'Oberts al món. Les prioritats per internacionalitzar Catalunya', que té lloc aquest dimarts al MACBA.
Roc Fernández, Jordi Cuminal, JNC, CiU
Comparteix
   


Etiquetes
'Hem de tenir clars els nostres objectius i sortir al carrer i explicar-los', ha subratllat el secretari general de Comunicació. 'En aquest sentit, tot el que sigui fer ofertes des de Catalunya en visió al món, és molt positiu', ha afegit Cuminal, qui ha assistit a la taula rodona com a públic.

En el debat, hi participen l'expresident Jordi Pujol, l'investigador Jordi Camí, l'economista Jordi Galí, l'empresari Ferran Soriano i l'arquitecta Benedetta Tagliabue. L'acte coincideix amb la presentació del servei de notícies en anglès de l'ACN, la Catalan News Agency (CNA).




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.