directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tura lamenta els 'silencis' públics dels dirigents del PSC que li donen suport i assegura que ja té 2.600 adhesions

La candiadata socialista ha presentat nova web per comunicar-se amb els militants amb els lemes 'Guanyem Barcelona' i 'Explica'm'explico'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

'Guanyem Barcelona' i 'Explica'm m'explico' són els dos lemes que Montserrat Tura ha presentat aquest dimecres de cara a les primàries que l'enfrontaran amb Jordi Hereu. Les dues consignes electorals han estat presentades amb un nou portal web amb el qual vol comunicar-se amb els militants i simpatitzants que tindran dret a vot el pròxim 19 de febrer. Amb la vista posada a la cita amb les urnes, Tura ha assegurat que ja compta amb 2.600 adhesions, un 60% dels quals, uns 1.500, tindran dret a vot. L'exconsellera d'Interior i Justícia ha lamentat els 'silencis' de dirigents del partit que li han donat suport en privat i que no ho públicament. Tura ha espera que 'ningú faci res per impedir' aquestes primàries.

Comparteix
   


Etiquetes
'Primera victòria aconseguida'

'La primera victòria ja l'hem aconseguida', ha assegurat Montserrat Tura, 'les primàries ja hi són, les ningú les posa en dubte i tothom n'és quasi favorable'. Tura ha fet una compareixença pública per presentar una nova web i els seus lemes i ha celebrat que, amb la seva decisió de forçar unes primàries amb el PSC, ha contribuït a 'democratitzar el partit' i ha aconseguir 'més democràcia interna'

De fet, aquest dimecres ha llençat l'advertiment que vol que ningú impedeixi que aquest procés no arribi al final. 'M'agradariaque ningú fer res per imperidr que les primàries no es facin, jo vull que el dia 19 hi hagi urnes amb el risc de guanyar o perdre', ha assegurat.

'Guanyem Barcelona' i 'Explica'm m'explico'

Amb els lemes 'Guanyem Barcelona', on expressa la seva aposta per la ciutat, i 'Explica'm'explico', on vol deixar clara la seva voluntat de dialogant directament amb militants i simpatitzants, Tura ha presentat la seva pàgina web, www.guanyembarcelona.cat, i ha assegurat que, des que va anunciar la seva intenció de disputar a Hereu la candidatura a l'alcaldia, ja ha rebut 2.600 adhesions. D'aquestes, un 60% corresponen a militants i simpatitzants amb dret a vot el pròxim 19 de febrer, és a dir, unes 1.500 persones.

Però més enllà d'aquests suports, Tura ha lamentat els 'silencis' d'alguns dirigents del partit que li han donat suport en privat però que no ho fan en públic. 'Hi ha persones que diuen que està molt bé el que s'està produint a la ciutat de Barcelona', ha dit, però 'm'agradaria que això que es diu en un passadís es digués obertament'. Tura, però, ha afegit que no ho demana i que els ha dit que 'no els perseguirà' per rebre el seu suport. L'exconsellera ha atribuït aquests 'silencis' a la decisió de mantenir la 'neutralitat', un fet que 'respecta moltíssim'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.