directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 20:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Albert Sàez avisa que les emissions de Canal 9 a Catalunya s'hauran de replantejar si TV3 no arriba al País Valencià

El Govern de Francisco Camps no compleix la reciprocitat

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Albert Sàez, ha assegurat aquest dijous a Lleida que el Govern haurà de replantejar-se l'emissió de Canal 9 a Catalunya, que ja es fa a l'àrea metropolitana de Barcelona, si no s'aconsegueix un acord de reciprocitat amb el govern valencià perquè es pugui veure TV3 en aquesta part dels Països Catalans. Albert Sàez ha fet aquestes declaracions després que la setmana passada el govern valencià decidís clausurar tres dels punts d'emissió de TV3 que gestiona Acció Cultural del País Valencià.

Comparteix
   

Segons Albert Sàez, des de la CCMA sempre s'ha donat suport a la voluntat del Govern que expressa la intenció subscriure un acord de reciprocitat amb el govern valencià perquè TV3 i Canal 9 es pugui veure tant a Catalunya com al País Valencià i solucionar així el contenciós que hi ha actualment. En aquest sentit, el president de la CCMA ha recordat l'acord similar que ja hi ha amb el govern de les Illes Balears per les emissions de IB3.

Saèz ha remarcat és necessària el més aviat possible una solució estable al conflicte ja que la tecnologia d'avui en dia ho permet perfectament. En aquest sentit, ha insistit en què no és lògic posar 'barreres artificials' a allò que la tecnologia permet i ha assegurat que tal com ja li han fet saber així al Govern, si l'acord de reciprocitat no tira endavant caldrà fer un replantejament sobre la difusió de Canal 9 a Catalunya.

En una visita a Lleida per conèixer el treball que fan les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio, Sàez s'ha reunit amb l'alcalde Àngel Ros al qual ha donat el seu suport pel projecte Magical que s'ha d'ubicar al Parc Científic i Tecnològic de Lleida, a Gardeny. Segons Sàez, la CCMA seguirà de prop la feina d'aquest nou Centre Experimental per la Producció Audiovisual, per tal de saber quines possibilitats de col·laboració hi poden haver en el futur amb els mitjans de la Generalitat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
albert fletxa vic
5 de desembre de 2008, 11.49 h

Quins pebrots, enlloc de treballar perquè Canal 9 i IB3 es vegin a tot el principat, enlloc de treballar per veure totes les televisions en català possibles, enlloc de treballar per la nostra cultura permetent que tots els ciutadans del principat vegin totes les televisions del pais, es dediquen a amenaçar de tallar el Canal9. Volem veure el Canal9 i IB3 a Osona també, volem veure totes les televisions del país, siguin del color que siguin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
dani fletxa reus
5 de desembre de 2008, 10.07 h

Estic completament d'acord amb tù, Miquel


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Toni Fernandez fletxa Barcelona
5 de desembre de 2008, 09.16 h

Això és fer el mateix que fan ells. Però ábans que l'infumable CANAL 9, a mi el que m'agradaria veure disponible arreu és PUNT 2, íntegrament en català i amb una programació decent i interessant. Algú sap perquè no el rebem a Barcelona? I el de les Illes Balears. Jo no el trobo pas a la TDT (visc a Vallvidrera).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel fletxa Sant Cugat del Vallès
5 de desembre de 2008, 08.47 h

Abans que descon·nectar Canal-9 faria més efecte tallar les emissions de TV1 i TV2, perquè són els espanyols els qui posen traves a la recepció de TV3 al País Valencià.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.