directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 09:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Sisena setmana de la bicicleta a Barcelona

Durant el 'Dia Bicia't' es premiaran els que es desplacin amb bicicleta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Barcelona celebra, des d'aquest dilluns i fins al pròxim 10 de juny, la Setmana de la Bicicleta, amb l'objectiu de promoure l'ús d'aquest transport públic i fomentar els avantatges que ofereix el vehicle de dues rodes en un entorn urbà. Entre les novetats, destaca la celebració del 'Dia Bicia't', el pròxim dijous dia 7 que, sota el lema 'Tothom amb bici', premiarà les persones que utilitzin la bicicleta per anar a diversos punts de la ciutat.
bicicletes bici bike bicing
Comparteix
   


Etiquetes
La Comissió Cívica del Vianant i la Bicicleta, organisme format per l'Ajuntament i per les entitats, ha preparat un programa ampli i divers amb activitats que inclouen noves propostes i actes tradicionals de l'esdeveniment.

El 'Dia Bicia't' serà, però, l'activitat més destacada de la setmana. Per començar, les persones que es desplacin amb bicicleta aquell dia a la ciutat podran esmorzar de manera gratuïta des de dos quarts de vuit del matí i fins a dos quarts d'onze en un d'aquests punts: Diagonal amb rambla de Catalunya; plaça de Catalunya amb carrer de Bergara; Palau Reial amb Tinent Coronel Valenzuela, i al carrer de Provença amb Lepant.

A més, tots els ciutadans que passin amb bicicleta per aquests punts rebran el diari, una bossa Bicia't i diversos regals, com ara timbres o una cinta de pantaló. Els ciutadans que circulin amb bicicleta aquest dijous, 7 de juny, també podran participar, en un equip d'un mínim de tres i un màxim de deu persones, en el nou joc 'Bicia't per un dia'.

A part d'aquesta activitat central, enguany també hi ha la possibilitat de provar bicicletes elèctriques Ecobike, al parc del Fòrum. Amb aquesta activitat, l'Ajuntament vol promoure una manera 'fàcil i còmode' de familiaritzar-se amb aquest tipus de vehicle nou i descobrir-ne totes les possibilitats.

A més, per motivar que molta gent es pugui afegir a la festa, l'entitat Bicicleta Club de Catalunya (BACC) organitza cursos per a novells de totes les edats perquè aprenguin a anar amb bicicleta.

Durant els set dies, la capital catalana també ofereix la possibilitat d'assistir a exposicions, inspeccions tècniques gratuïtes, tallers de mecànica, projeccions de pel·lícules i espectacles de carrer, sempre lligats al foment de l'ús d'aquest vehicle de dues rodes.

El programa també inclou quatre pedalejades urbanes i bicicletades nocturnes per diferents espais de la ciutat, una de les activitats que acostuma a ser de les més concorregudes de l'esdeveniment.

Altres propostes són la presentació de la campanya 'Operació Llum-Llum. Fes-te veure', una matinal de mecànica i rutes per Barcelona en patins i, de la mateixa manera, un any més es posa en marxa un servei de préstec gratuït de bicicletes a la ciutat.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.