directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Obama, Messi i els barrufets són els caganers més venuts

Els paradistes d'avets de Santa Llúcia s'han queixat de falta d'espai

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les figures del president electe d'EUA, Barack Obama, del jugador argentí del Barça, Leo Messi i dels barrufets són els caganers més venuts aquest any a la Fira de Santa Llúcia. Ho ha explicat Sergi Alòs, de la parada caganer.com, poc després de vendre una figura d'Obama. El mercat s'ha quedat petit aquest diumenge al matí davant la multitud de persones que han omplert els seus passadissos. Alòs ha explicat que les ventes de caganers van bé i el president de la Fira de Santa Llúcia, Isidre Barceló, ha admès que fins aquest dissabte la venta no ha començat ha augmentar.

Comparteix
   

Pares i mares, avis i nens. Les famílies passejant són, junt amb els tions, els avets, les figures de pessebre i els caganers, el tret característic de la Fira de Santa Llúcia. Barceló ha manifestat que fins aquest dissabte les ventes han anat fluixes. La Fira va obrir les portes el passat dia 29. 'El cap de setmana passat va ser fluix i el temps no va ajudar', ha explicat.

Davant les crítiques dels paradistes que venen avets de falta d'espai, el president de la Fira de Santa Llúcia no creu que es vegin afectats en ventes, tot i que ha admès que potser treballaran més incòmodes.

Qui ha dit que no han notat cap disminució de les ventes i en el seu cas dels caganers és Sergi Alòs. 'Hi ha moltes figures dels polítics que la gent els compra d'aquí per enviar-los a altres països', ha dit. De fet, es poden comprar, a més de l'Obama, les figures dels presidents de França, Nicolas Sarkozy, d'Alemanya, Angela Merkel, d'Argentina, Cristina Fernández Kirchner. 'És un regal que per l'amic invisible és ideal', ha assenyalat.

Alós ha explicat que amb la figura de Barack Obama es van anticipar ja que el tenien fabricat el dia que va ser escollit president d'EUA a les urnes. 'La gent que el compra coneix la tradició i sap que és un bé per la persona i no per riure-se'n', ha afegit. 'Obama pensem que ajudarà a tot el món i fer la figura del caganer, com diu el pessebre, li ha de portar sort i bona felicitat de cara els pròxims anys', ha explicat.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.