directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran evita subscriure les opinions de Pujol i recorda que, ara, la 'referència' per a CiU és Mas

El líder democratacristià respecta les declaracions del president de la federació nacionalista

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El cap de files de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat aquest dijous que les opinions de Jordi Pujol són 'molt respectables' i s'han de tenir 'molt en compte', però ha remarcat que 'en aquest moment el president de la Generalitat és Artur Mas' i que ell és 'el punt de referència' per CiU a l'hora de 'què ha de fer Catalunya'. Duran ha evitat subscriure les opinions de Pujol sobre que la política espanyola pot portar Catalunya a la 'desaparició' o a la independència i hagi dit que ja no té arguments per rebatre als independentistes. Justament aquest dijous el portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, demanava a Duran que aclarís públicament si comparteix les declaracions de Pujol.
josep antoni duran i lleida, joana ortega, udc, unió
Comparteix
   


Etiquetes
'Crec que les opinions del president Pujol sempre són molt respectables i s'han de tenir molt en compte', ha dit en una entrevista a Onda Cero, però ha matisat que 'en aquests moments el president de la Generalitat és Artur Mas i el punt de referència del que ha de fer Catalunya per a CiU és el que digui i faci Mas'. Després de reiterar el seu respecte per Pujol, ha afegit no voler 'discutir en públic' les manifestacions de l'expresident de la Generalitat.

El líder d'UDC -que no és partidari de l'opció independentista- ha evitat, així, subscriure les tesis de Pujol. Aquest dimecres, el secretari general de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, va assegurar que Pujol i Mas diuen 'el mateix' amb 'paraules diferents' sobre la independència.

Creu que el PSOE no té 'cap decisió adoptada' sobre el candidat a les properes eleccions espanyoles
D'altra banda, Josep Antoni Duran i Lleida creu que el PSOE no té 'cap decisió adoptada' sobre la possible successió de José Luis Rodríguez Zapatero. 'Jo crec que no està tant fet, s'ha d'esperar', ha afegit. Duran ha explicat que aquest mateix dijous ha parlat amb Alfredo Pérez Rubalcaba li ha fet broma sobre la notícia en diversos mitjans i ha dit treure'n la impressió que 'no està tant fet' i que les informacions responen a 'alguna impressió que va traslladar el ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
portell fletxa Argentona
31 de gener de 2011, 18.41 h

SOLIDARITAT....., per ser solidari cal complir tres premisses :

PRIMER
Voluntad d’ajudar a qui ho necesita. Acabada 2ª Guerra Mundial, els EUA van veure la necessitat d’ajudar a l’Europa devastada amb el Pla Marshall. I durant la re-unificació alemanya, la RFA va voler ajudar la ex_RDA.
SEGON.
La quantitat de diners ha de ser pactada. En els casos esmentats es va pactar una quantitat estricta de diners.
TERCER.
L’ajuda ha de ser limitada en el temps. El Pla Marshall es va limi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
28 de gener de 2011, 11.05 h

Es confirma obertament el què sempre he pensat i he dit explícitament en aquests fòrums: Que aquest individu és un repugnant feixista, que hauria de fotre el camp d'una punyetera vegada de Catalunya i que se'n vagi amb els seus amics extorsionistes, que són els rics amb els diners que ens roben (així l'afartaran de calers per vendre's a menys preu que en Judes), i són els qui ell vol hi estima. Si aquest Duran y Lérida tingués valor per a dir-ho, segur que a hores d'ara l'expresident P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Barcelona
28 de gener de 2011, 10.32 h

L'etern futur ministre de la seva espanya no canviarà mai; proposo que tothom li deixi de dir Josep-Antoni i li digui José-Antonio Duran Lérida, que segur que li agrada més. Viva españa. la no impositora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
portell fletxa Argentona
27 de gener de 2011, 19.26 h

Els gestos, les iniciatives de recolçarment cap espanya, ara sense tenir cap contrapartida ni tan sols saber si ens escoltaran...., no puc creure sigui gratuit....., segur que algún partit rebrà via Diputació o comiisió parlamentaria competencies am dotació económica adosada..., pasat uns dies i assegurantse que ja ens ens l'an colocat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de gener de 2011, 19.20 h

quin fastic em fan aquets gent


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.