directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 01:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sergi de los Ríos repetirà com a candidat d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona

Ha obtingut el 54% dels volts de la militància · El seu adversari, Quim Vendrell, el 26%

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Sergi de los Ríos tornarà a ser el candidat d'ERC de Tarragona a les eleccions municipals del proper 22 de maig. L'Assemblea d'ERC de Tarragona ha escollit l'actual portaveu republicà a l'Ajuntament de Tarragona en una assemblea que ha tingut lloc aquest dijous. El 54% de la militància ha optat per De los Ríos, mentre que Quim Vendrell, el candidat que disputada a De los Ríos la candidatura d'ERC a Tarragona, ha obtingut el 26% dels vots dels militants.Sergi de los Ríos ha destacat en el seu discurs que afronta el repte 'amb il·lusió' i ha assenyalat que 'Catalunya necessita una Tarragona forta', al torn que ha fet un repàs als projectes 'transformadors' que ERC ha impulsat per la ciutat.
Quim Vendrell, Sergi de los Ríos, ERC
Comparteix
   


Etiquetes
De la seva banda, ha remarcat els més de 20 anys que porta de militància i ha subratllat que va entrar l'any 1989 'quan tan sols hi havia 20 militants al partit'. El candidat d'ERC ha afirmat que 'ja llavors considerava que la política es basava en la humilitat i l'assumpció d'uns valors de municipalisme i republicanisme', que segons ha apuntat 'són l'ADN d'ERC'.

Una candidatura 'plural'
Sergi de los Ríos ha manifestat que ERC ha d'encarar les eleccions municipals 'amb una candidatura el més plural possible' que segons ha indicat passa per 'aglutinar la gent d'esquerres i independentista de Tarragona'.

Quim Vendrell, el president de la secció local d'ERC a Tarragona i l'altre candidat que optava a ser cap de llista, ha assegurat que la jornada 'ha posat de manifest la força de l'assemblearisme d'Esquerra' i ha recalcat que la seva intenció 'és remar en la mateixa direcció que Sergi de los Ríos, mostrant el seu suport al candidat escollit'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.