directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El govern flexibilitzarà el límit dels 80 km/h en funció de la qualitat de l'aire, el trànsit i la seguretat

Recoder considera que la velocitat variable serà molt més 'eficaç' que la normativa actual

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El govern de la Generalitat flexibilitzarà finalment el límit de 80 km/h a les principals entrades de Barcelona. Així ho ha anunciat aquest divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat Lluís Recoder, que ha explicat que la nova mesura es definirà en funció de la qualitat de l'aire, el trànsit i la seguretat. D'aquesta manera, el conseller no ha pogut especificar quin serà el nou límit de velocitat, encara que ha qualificat la velocitat variable de molt més 'eficaç' que el límit dels 80. El responsable d'aplicar i gestionar la mesura, que no serà d'aplicació immediata, serà el Servei Català de Trànsit, depenent del departament d'Interior.
lluís recoder, conseller, renfe
Comparteix
   


Etiquetes
Lluís Recoder ha anunciat aquest divendres la flexibilització dels 80 km/h als accessos de Barcelona i ha acabat, d'aquesta manera, amb les controvèrsies suscitades en els darrers dies sobre l'eliminació o no de la mesura. El conseller de Territori i Seguretat ha afirmat que la normativa de velocitat variable serà molt més eficaç que la que hi ha actualment, encara que no ha volgut dir quin serà el nou llindar de velocitat. Aquest, es definirà en funció de la qualitat de l'aire, la seguretat i el trànsit. El límit de 80 km/h podrà ser superat doncs durant la nit i en diverses hores del dia, encara que el govern no ha decidit quines seran aquestes franges horàries.

Un altre fet que l'executiu de Mas té sobre la taula és el dels canvis en les senyalitzacions de les entrades a la capital catalana. Així, una de les mesures que contemplen els departaments d'Interior i Territori i Sostenibilitat, és el de instal·lar uns panells a sota de les actuals senyals de trànsit on s'hi especificarà els horaris i la velocitat a la que es podrà circular.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.