directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu insta ERC a repensar la posició contrària a la reedició del tripartit a l'Ajuntament de Barcelona

Avisa Portabella que a les municipals es juga 'una majoria de progrés o conservadora' · Considera 'raonable' que Esquerra i Reagrupament hagin format una coalició

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'anunci d'ERC i Reagrupament de Barcelona de concórrer junts a les eleccions municipals ha estat valorada per l'alcalde, Jordi Hereu, 'amb respecte' i 'normalitat'. El batlle socialista, però, ha avisat el líder republicà, Jordi Portabella, i a la coalició que en els propers comicis 'la disjuntiva serà entre una majoria de progrés o una conservadora', i ha instat així els independentistes a reconsiderar la seva postura contrària a la reedició d'un pacte amb PSC i ICV després de les eleccions. I és que Hereu ha posat en dubte que 'una majoria nacionalista' sigui possible al consistori. 'Haurem de veure quina és la posició d'ERC davant aquesta disjuntiva', ha avisat l'alcalde.

Comparteix
   


Etiquetes
Hereu ha volgut també recordar que, tot i que Esquerra no ha format part aquest mandat del govern i, per tant, 'no ha reeditat el tripartit', gràcies als republicans, el govern de PSC i ICV ha pogut 'tirar endavant un projecte, perquè ha aprovat molts temes importants i quatre pressupostos'. Tot i aquest avís a la coalició, Hereu ha volgut manifestar el seu 'respecte' a les 'decisions sobiranes' que pugui prendre i ha considerat 'raonable' que Rcat i ERC 'es tornin a agrupar'. 'És coherent que un espai polític tendeixi a oferir una oferta conjunta perquè és més inexplicable quan té formulacions molt diferenciades perquè es pot lligar aleshores a personalismes', ha explicat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1 Albert Mulero
Albert Mulero fletxa [object Object]
29 de gener de 2011, 14.08 h

Si la direcció d'ERC comet l'error de ni tant sols plantejar-se aquesta possibilitat, ...... la militància no ho permetrà, aquest cop no, ho hem pagat massa car. El suport al PSC era al límit de l'esquizofrènia, gairebé contra natura, una opció a explorar pels que encara creiem en la catalanitat socialista. Ara ha quedat clar. Passi-ho bé, senyor Hereu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.