directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 21:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU emprèn la cursa de les municipals amb l'objectiu de guanyar Barcelona

La federació nacionalista constitueix el seu comitè electoral amb Corominas i Maymí al capdavant

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Convergència i Unió ha constituït aquest dilluns a la tarda el Comitè electoral per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig amb l'objectiu de coordinar i dirigir la campanya electoral de la federació en aquests comicis. El comitè estarà dirigit pels directors de campanya de CiU, Lluís Corominas i Benet Maymí. Corominas ha explicat que espera que les candidatures de la federació nacionalista segueixin sent les més nombroses i les que segueixin assolint més alcaldies i regidories. 'Esperem que aquest 2011 la situació es repeteixi i la marca CiU continuï liderant tant el nombre de candidatures com el d'alcaldies aconseguides', ha comentat.
Xavier Trias, Artur Mas, CiU
Comparteix
   


Etiquetes
Corominas ha afegit que espera 'seguit sent la força majoritària als municipis petits i acabar de donar el tomb, que ja es va iniciar el 2007, als municipis mitjans i a les capitals comarcals, amb un relleu generacional prou evident', ha concretat Corominas. En aquest sentit, ha mostrat optimista respecte a l'obtenció d'uns bons resultats en aquestes ciutats i guanyar l'alcaldia de Barcelona.

Segons explica CiU en un comunicat, un altre repte és 'treballar per a un sol projecte de país' a partir del 22 de maig des del màxim nombre d'institucions possible.

En l'acte de constitució hi han assistit, a més de Corominas i Maymí, els responsables de política municipal de CDC i UDC, Joan Ramon Casals i Toni Font, el nou secretari general adjunt de Convergència, Oriol Pujol, i la portaveu d'unió, Eva Parera. Tots ells també formaran part del comitè.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
1 de febrer de 2011, 11.45 h

Jo no sóc de Barcelona, ni tant sols de la província. Tampoc sóc socialista, però molt menys convergent. Dic això perquè us diré una dita catalana en relació als dos candidats més susceptibles de poder sortir elegits. Tant si surt l'un com l'altre, serà, ara ve la dita: "canviar pets per merda".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Andreu fletxa Vielha
1 de febrer de 2011, 09.15 h

Botiflers!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.