directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 16:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC lamenta el tancament de Yamaha que veu de 'caràcter polític i arbitrari'

Demanarà al Govern que faci tot el possible per evitar el tancament de la planta de Palau-Solità i Plegamans

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El diputat d'ERC Oriol Amorós ha afirmat aquest dilluns que el tancament de la fàbrica de Yamaha de Palau-Solità i Plegamans té 'un caràcter polític i arbitrari' perquè considera que la productivitat 'està clara si s'analitzen les xifres de resultats i de costos, i juguen a favor que la producció continuï a Catalunya'. Amorós ha acusat la conselleria d'Empresa i Ocupació de tenir una reacció 'plena de badades' i ha demanat al conseller Mena que rectifiqui. Amorós ha fet aquestes declaracions després de la reunió entre una delegació d'ERC amb representants dels comitè de la fàbrica de Yamaha de Palau-Solità i Plegamans.

Comparteix
   


Etiquetes
Amorós ha criticat la directora general d'Ocupació per haver treballat anteriorment a una empresa dedicada a la preparació d'acomiadaments i deslocalitzacions. 'Pot ser legal però no ètic; no ens sembla èticament compatible haver col·laborat amb els que tanquen indústries en contra dels treballadors i després tenir una feina que és just el contrari', ha comentat.

El diputat republicà ha alertat que el ministre de Treball francès és l'alcalde del municipi on es vol traslladar la producció de la planta de Palau-Solità i Plegamans. Per aquest motiu, ha demanat al Govern que 'faci tot el possible' per garantir la continuïtat de Yamaha a Catalunya i que si és necessari una delegació es desplaci al Japó per convèncer els directius de la multinacional perquè reconsiderin la seva decisió.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.