directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 19:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

L'Acampada Jove 2007 aposta per la fusió de ritmes

Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú, entre d'altres, formaran el cartell d'enguany

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La cita musical per excel·lència dels Països Catalans és l’Acampada Jove, una trobada ja consolidada que ara busca arribar a tots els joves i les joves del país, independentment dels seus gustos musicals, a través d’una oferta variada i oberta. Al mateix temps, cal recordar el vessant cultural del festival, on es fa també promoció de la cultura popular i tradicional catalana, i el sentit polític de la convocatòria, que passa per fer realitat els desitjos d’emancipació dels joves dels Països Catalans.
acampada jove concert musica catalana sant celoni
L'emoció en un concert a l'Acampada

Comparteix
   


Etiquetes
La dotzena edició de l’Acampada Jove, que se celebrarà a Sant Celoni els propers dies 12, 13 i 14 de juliol, aposta per un cartell eclèctic, igual que els gustos dels joves i les joves catalans, i en aquest sentit pren rellevància la música de fusió. En un moment en què la varietat d’estils i el mestissatge passen per una bona etapa i guanyen seguidors a cada instant, des de les JERC s’ha cregut convenient impregnar també l’Acampada amb ritmes de rumba i flamenc, de la mà dels grups catalans Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú.

Divendres 13 de juliol serà el torn del grup liderat per l’excantant de Dusminguet, Joan Garriga, el qual amb el seu acordió i la veu peculiar experimenta amb la rumba catalana fins al punt de situar La Troba Kung-Fú en un dels grups de referència del panorama musical català. Així mateix, la cançó denúncia també es present enmig dels ritmes de la cúmbia, el sarao i el boggie-woogie de la banda, i dins del seu disc debut, Clavell Morenet, els espectadors poden trobar temes amb forta crítica com “Oriente Miedo” o “ Cumbia Infierno”.

Per la seva banda, dissabte actuarà al festival juvenil més important dels Països Catalans Ojos de Brujo, grup flamenc per excel·lència de l’escena barcelonina. Des del seu primer disc i fins a l’actual, anomenat Techarí, l’objectiu de Ojos de Brujo és trobar un so fresc i característic a partir dels elements flamencs i amb la fusió d’altres músiques.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Maria Borràs fletxa Barcelona
5 de juny de 2007, 16.43 h

Ostres els pets, obrint pas, la troba, celtas!
No m'ho perdo per res del món!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.