directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Arriba el II dia de les Seleccions Catalanes

Serà a Reus durant aquest cap de setmana, i hi haurà esport, concerts i activitats festives

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Ja es coneixen els detalls del II Dia de les Seleccions Catalanes, que se celebrarà a Reus aquest cap de setmana, els dies 8, 9 i 10 de juny. Durant les jornades, que finalment es faran de divendres a diumenge, participaran uns 1.100 esportistes i 24 federacions, i es disputaran diversos partits, entre els quals destaca un entre les seleccions catalana i basca de futbol de jugadors veterans.
dia seleccions catalanes reus
Comparteix
   


Etiquetes
Entre d'altres, jugaran amb el combinat basc Julen Guerrero, Górriz, Imanol Etxeberria, Estíbariz o Luis Pérez, mentre que per part catalana estaran Lardín, Fradera, Biscaí, 'Tente' Sánchez, Solsona i Gratacós, actual seleccionador català absolut.

També es disputaran un partit Catalunya-Itàlia de futbol sala, un Catalunya-Còrsega de rugbi, un Catalunya-País Basc de tenis de taula i un quadrangular internacional d'hoquei sobre patins (Catalunya, Xile, Colòmbia i el Brasil), entre d'altres esdeveniments.

Com a actes culturals paral·lels hi haurà els concerts de  Gossos, Obrint Pas, La Troba Kung-Fu i L'Elèctrica Dharma, així com exposicions i activitats lúdiques pels més petits, amb el protagonisme del Circ Cric i el suport del Club Súper 3.

Podeu consultar horaris i ampliar informació al voltant d'aquestes jornades al web www.diadelesseccions.cat.

El guanyador de l'Enganxa't a la Música hi tocarà

A més, el guanyador del concurs musical dels Països Catalans, Enganxa't a la Música, no només comptarà amb el premi d'enregistrar un disc, una gira de concerts i una campanya de promoció sinó que també el concurs farà que els seus guanyadors siguin protagonistes al II Dia de les Seleccions Catalanes a Reus.

Els guanyadors de l'Enganxa't, una iniciativa que premia els grups que comencen, tindran ara l'al·licient de participar en un dels concerts del Dia de les Seleccions. Els afortunats de tocar aquest 8 de juny a Reus són Desembre, del Pla de l'Urgell, que actuaran com a guanyadors de l'any passat. El seu concert està previst a les 22.00 h al parc Sant Jordi abans de Gossos i l'Elèctrica Dharma.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.