directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 08:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Unnim retreu al govern espanyol el 'mal tracte' que estan patint les caixes comarcals catalanes

Salvador Soley diu que han accedit a convertir-se en Banc perquè entenen 'que és el que requereix l'actual moment històric'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president d'Unnim, Salvador Soley, considera que les caixes espanyoles i en especial les comarcals catalans han patit un 'mal tracte' per part del govern de l'estat. Soley assegura que l'executiu 'ha deixat de tenir present' el que aquest sector ha fet en favor de la societat per afavorir la integració financera de moltes persones. En aquest sentit, ha acusat el govern espanyol de voler fer a les caixes un 'vestit a mida' que no els convenç i ha dit que entenen que l'actual context econòmic els obliga a convertir-se en un banc però adverteix que no deixaran de banda 'l'esperit fundacional i la proximitat' que els caracteritza.

Comparteix
   


Etiquetes
Salvador Soley diu que les caixes han estat sotmeses a un 'mal tracte' i que se'ls han exigit un seguit de compromisos que estan 'fora de tota lògica'. Soley ha lamentat que l'executiu espanyol 'hagi deixat de tenir present el que el sector ha fet per afavorir la integració financera de molts ciutadans' que sense les caixes 'mai haguessin pogut accedir al món bancari'.

Així mateix ha acusat el govern de l'estat de voler-los fer un 'vestit a mida' que no els convenç: 'Si algú ha de parlar de vestits a mida haurem de convenir que en termes de textures tèxtils qui té l'autoritat de parlar-ne som la gent de Caixa Sabadell, Terrassa i Manlleu', ha dit el president que ha assegurat que ningú millor que aquestes entitats està capacitat per fer-los el vestit que més els convé.

Tot i això ha assegurat ser conscient del context econòmic i ha dit que 'assumint la seva responsabilitat' Unnim ha pres la decisió d'adaptar-se al que requereix l'actual moment històric: 'Si una de les alternatives és crear un banc i que la caixa continuí existint com a titular d'aquesta entitat ho farem', ha dit. Tot i això ha remarcat que en cap cas Unnim perdrà de vista 'l'esperit fundacional i la proximitat' que la caracteritza.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.