directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La celebració dels cara a cara encén el combat entre Tura i Hereu

L'exconsellera afirma que fer-ne massa pot acabar pervertint el procés de primàries · L'alcalde es mostra partidari d'acceptar tots els debats i assegura que no entén els recels de la socialista

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un dia abans de l'inici oficial de la campanya de primàries al PSC de Barcelona, els seus candidats, Montserrat Tura i Jordi Hereu,  han tingut la primera topada en relació a la celebració dels cara a cara. Així, Tura considera que realitzar molts debats acaba per pervertir el procés de primàries i demana que es racionalitzi el nombre de trobades conjuntes tot i que assegura que no té por a fer-ne. Jordi Hereu per la seva banda, no és del mateix parer i és mostra partidari d'acceptar totes les propostes d'enfrontament amb la seva rival de partit que arribin. En aquest context, Tura i Hereu ja s'han enfrontat a la xarxa social Twitter, ja que l'exconsellera va mostrar en el seu perfil el malestar per la carta que Hereu va enviar a La Vanguardia per confirmar la seva intenció de participar en un cara a cara contra Tura. L'exalcadessa  de Mollet va assegurar que no era amb 'una carta unilateral' com s'organitza un debat. Aquest dimecres, la mateixa exconsellera ha demanat, en aquest sentit, 'emmarcar' be el procés. L'alcalde, per la seva part, ha dit que 'no entén les reticències' de l'equip de Tura.
jordi hereu, montserrat tura, psc, socialistes, primàries, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a Com Ràdio, Montserrat Tura ha negat que fer tots els cara a cara que es proposen sigui positiu pel PSC, i ha afirmat que 'amb debats oberts, a tots els mitjans i cada dia', les primàries del PSC 'al final acaben convertint-se en la campanya municipal quan no ho és'. En aquest mateix sentit, ha demanat 'fer una mica de pedagogia' sobre què són i què suposen unes primàries com aquestes. Malgrat tot, Tura diu que no té cap problema en debatre i enfrontar-se públicament i vàries vegades a Jordi Hereu, però demana que la comissió negociadora dels dos equips arribi a un pacte ferm i consensuat per decidir quants debats s'han de fer. 'Quan ens posem d'acord en quants debats fem no tinc cap inconvenient en parlar i explicar el perquè de la meva decisió, de com veig el futur i el meu projecte per Barcelona. Està be que sigui així però hem d'emmarcar-ho molt be', ha afegit.

Hereu, 'quan calgui i on calgui'

Des de l'altre costat, Jordi Hereu es mostrava sobradament disposat 'a parlar de Barcelona' amb Tura quan sigui i on calgui. Tant és així, que l'alcalde ha criticat que Tura i el seu equip vegin inconvenients en fer més cara a cara. 'Sincerament, no entenc que hi pugui haver reticències. No les entenc, per una cosa: a l'endemà del 19 entrem en el debat per Barcelona', ha explicat. I és que, segons Jordi Hereu, 'Barcelona és una ciutat que mai defuig del debat' perquè 'el debat forma part de la nostra cultura com a ciutat', cosa que mostra 'un signe de vitalitat'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1 Montse Camps
Montse Camps fletxa [object Object]
3 de febrer de 2011, 19.08 h

Crec que l'Hereu prefereix que els socialistes perdin l'alcaldia, que no pas que la Tura arribi a ser alcaldessa de Barcelona. No sé si ho fa per egoisme o per masclisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.