directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP acusa Toni Reig de 'fomentar l'adoctrinament ideològic i el revisionisme històric'

Per haver autoritzat la presentació del 'Manual de Campanya Orgull Laic' a la seu de la direcció general de Joventut

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El diputat del Partit Popular i president de Noves Generacions de Catalunya, Jose Antonio Coto, ha carregat avui durament contra la direcció general de Joventut, dirigida per l'independentista Toni Reig, pel fet d'haver-hi acollit la presentació del 'Manual de Campanya Orgull Laic', que considera que 'només pretén l'adoctrinament ideològic i el revisionisme històric'. El manual, obra del Moviment Laic i Progressista (MLP), compila una sèrie de consells i bones pràctiques per als voluntaris d'associacions per ajudar-los a 'sentir-se orgullosos d’estar associats i rebre el corresponent reconeixement per part de la societat sobre el paper que juguem en l’àmbit social, cultural i educatiu, amb una tasca compromesa i altruista'. Segons Coto, 'la política d'adoctrinament practicada pel govern tripartit ara continua amb la política de joventut del govern de CiU'.
Toni Reig, Joventut, Osona Decideix
Comparteix
   


Etiquetes
Coto considera que aquesta presentació a 'la seu governamental dels joves catalans i catalanes' és 'un despropòsit i una provocació cap als centenars de milers de joves que tenen dificultats per trobar una feina o per emancipar-se'.

Des del seu punt de vista, la direcció hauria de servir 'per donar resposta als greus i veritables problemes que tenen els joves a Catalunya com són l'atur, el fracàs escolar i la impossibilitat d'emancipar-se abans dels 30 anys'. 'Qualsevol cosa que s'allunyi del principal problema dels joves, que és la creació d’ocupació, és una frivolitat', ha reblat.

Coto opina que la Generalitat 'ha d'apostar per l'associacionisme dels joves com un element de participació social des de la llibertat i el foment de la diversitat i la pluralitat en el món associatiu, i no com un element de confrontació, adoctrinament i sectarisme entre els joves, que prou problemes tenen ja'.

A la presentació del manual hi van intervenir l'autor, Xavier Peralta, i el mateix Reig, a més a més dels presidents d'Esplac, Acció Escolta de Catalunya, Casals de Joves de Catalunya i Ateneus Laics i Progressistes.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1 Toni Fernandez
Toni Fernandez fletxa [object Object]
4 de febrer de 2011, 12.50 h

És simptomàtic que un noi suposadament jove (noves generacions?), es digui JOSÉ ANTONIO...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.