directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 03:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Zaragoza creu Tura i Hereu tenen les mateixes opcions de guanyar les primàries

Considera que els dos candidats estan en disposició de derrotar Xavier Trias a les municipals · Defensa el projecte polític del PSC però alerta que la ciutadania pot pensar que no és ara el moment d'aplicar-lo

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, creu que Montserrat Tura i Jordi Hereu lliuraran una aferrissada batalla per fer-se amb la candidatura socialista a Barcelona. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Zaragoza ha declarat que tots dos 'tenen una personalitat políticament molt intensa i molt forta' alhora que s'ha mostrat segur que els dos candidats poden guanyar el procés de primàries que s'inicia aquest divendres. Si bé Zaragoza ha assegurat que el projecte polític del seu partit pot ser rebutjat per una ciutadania que pensi que ara no és el moment d'aplicar-lo, Zaragoza ha anat més enllà i fins i tot s'ha atrevit a aventurar que els dos candidats poden derrotar al candidat de CiU, Xavier Trias, a les urnes. El secretari socialista creu però que els comicis municipals es guanyaran per un estret marge de vots.

Comparteix
   


Etiquetes
El responsable d’Organització dels socialistes catalans ha criticat també l’estratègia que ha seguit el govern d’Artur Mas en relació amb el seu pla de viabilitat econòmica: 'Demana als partits catalans que l’ajudem i al PSC no ens ho han enviat. Quin sucursalisme més bèstia. Primer Madrid i després els partits catalans. No hauria estat més lògic convocar la reunió que li vam demanar, la cimera contra la crisi, plantejar ja els problemes que té el país i després anar a parlar a Madrid? No, no. Ho envien a Madrid, ho amaguen als catalans'.

José Zaragoza ha tret importància al fet que Artur Mas anés a Madrid en avió en classe turista perquè diu que l’expresident de la Generalitat José Montilla ja hi anava: 'Tots els viatges els feia en turista. La diferència és que això per al senyor Mas és una notícia i al president Montilla això li semblava una banalitat que no s’havia d’explicar. Es feia i no es deia'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pere fletxa alaior
4 de febrer de 2011, 18.02 h

No caigueu en els vicis d'altres diaris, si us plau! El titular, tal com està redactat, no és possible en català. Hauria de ser: Zaragoza creu QUE Tura i Hereu, etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.