directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Es busquen actors per a la minisèrie Serrallonga

La UVic acull encara avui el càsting obert que cerca actors per a la història del bandoler

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La Universitat de Vic (UVic) va iniciar ahir dimarts un càsting obert per començar el rodatge de Serrallonga, una nova minisèrie de televisió que dirigeix Esteve Rovira i coprodueixen Oberon Cinematogràfica, Televisió de Catalunya (TVC) i Televisión Española (TVE). Durant les dues primeres hores més de vuitanta persones van fer el càsting.
tarragona serrallonga bandoler trabucaires ball
Ball tradicional d'en Serrallonga, a Tarragona

Comparteix
   


Etiquetes
Visca la terra i el bon govern és la frase que van haver de dir les persones que van presentar-se al càsting. Tal com va explicar el director, Pep Armengol, la prova que van haver de fer els aspirants "no és una audició com la que passen normalment els actors en què es mesura el nivell de qualitat interpretativa, és simplement una presentació".

Armengol va assegurar que amb aquest càsting "pretenem implicar a la gent d'Osona amb aquest rodatge" i, va afegir que possiblement algun dels successors dels bandolers de l'època "es presentaran avui la prova". Les persones escollides en aquesta primera convocatòria seran les encarregades de fer d'extra en batalles que es gravaran o d'interpretar "petits papers".

A la prova, que va desenvolupar-se en un dels platós del servei d'audiovisual de la UVic, hi van participar osonencs de totes les edats i, fins i tot, persones de fora de la comarca. Aquest fou el cas de la Mar Rodríguez, actriu amateur, que va viatjar des de Calella de la Costa per poder assistir al càsting.

El càsting, convocat per Oberon Cinematogràfica, TVC i TVE, tindrà una segona convocatòria avui dimecres. En aquest cas s'escolliran els actors secundaris. En total és previst que apareguin a la sèrie una setantena de personatges i uns 4.000 figurants. L'actor català Miquel Garcia serà un dels personatges principals.

Serrallonga es rodarà a partir del setembre en escenaris naturals de les Guilleries i el Montseny d'Osona, el Ripollès i la Selva, així com també a la plaça del Rei de Barcelona. El rodatge durarà uns dotze mesos. La sèrie, composta per dos episodis de 80 minuts, s'emetrà a la primavera del 2008 per TVC.

El projecte costarà uns 4 milions d'euros i a banda de TV3 i Oberon també compta amb finançament d'empresaris d'Osona.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Toni Santisteban Roncero fletxa Vilafranca del Penedès
6 de juny de 2007, 12.27 h

Ostresssssssss!!!
Aquesta ha estat la meva reacció! M'ho han "xivat" perquè conèixen la meva passió per en Josan Sala (bandoler de professió, contra els rics sens compasió!).

Desprès del meu pas per alguns escenàris (fent d'actor amateur) i de la meva militància al Ball d'en Serrallonga de Vilafranca del Penedès (des de 2001), no podeu imaginar la il·lusió que m'hagués fet interpretar unpetit paper d'aquesta série o bé simplement aparèixer coma figurant.

Deixeu-me recorda... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.