directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Ryanair vol que la Generalitat participi en la gestió dels aeroports catalans

Ho consideren posotiu perquè incrementaria la competitivitat i milloraria el sector

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Ryanair considera positiu que la Generalitat participi en la gestió dels aeroports catalans perquè creu que la mesura permetrà incrementar la competitivitat i, de retruc, ajudarà a millorar el sector. Així ho ha apuntat el director d'Operacions de Ryanair, David O'Brian que ha assegurat que com més interès mostrin les autoritats locals en els seus propis aeroports, millor. Ryanair també ha mostrat la seva intenció d'augmentar la seva flota a Girona i incrementar les operacions a Reus, que en un futur es podria convertir en nova base de la companyia.
ryanair avió
Ryanair encapçala el rànking de les companyies de baix cost a Catalunya

Comparteix
   


Etiquetes
O'Brian, que presentat els resultats anuals de la companyia a Madrid, ha desplegat la filosofia de la seva companyia –immersa en el que denomina 'guerra de preus' amb les seves competidores- en ser preguntat si considera positiu que la Generalitat gestioni els aeroports catalans.

Segons el director d'Operacions de l'aerolínia irlandesa, 'la competència és la clau del creixement econòmic' i per tant, 'com més competeixin els aeroports els uns amb els altres' i 'com més interès existeixi per part de les autoritats locals en el seus propis aeroports, millor'. El més desitjable –ha dit- és 'competir amb més vigorositat, així que la resposta és que sí'.

En referència a les preguntes de l'ACN, O'Brian també ha apuntat que tot i que AENA ha fet una 'bona feina' en els últims anys -fins i tot si se la compara amb d'altres gestors estatals europeus- actualment ja 'no hi ha substitut per a la competència' que és l'element que realment impulsa el creixement econòmic i el desenvolupament de les companyies i dels aeroports.

Creixement a Girona i Reus


En la roda de premsa de presentació dels resultats de la companyia tan O'Brian com la directora de Màrqueting i Vendes per a l'estat espanyol i Portugal, Maribel Rodríguez, han apuntat que la companyia preveu creixements 'espectaculars' tan a l'aeroport de Girona, on disposarà de nou avions i un mínim de 49 rutes, com al de Reus.

Pel que fa a Reus, Rodríguez ha apuntat que es tracta d'un aeroport 'molt interessant' que "té capacitat perquè hi siguem", i on Ryanair i els seus responsables "estan tractant els temes més estructurals i de les necessitats que tenim per operar allà" perquè hi puguin haver "dos o tres avions alhora". En definitiva, segons Rodríguez, Reus és "un gran candidat a convertir-se, algun dia en base d'operacions", la qual cosa "implicaria que hi poguessin haver dos o tres avions dormint".

Es tracta d'una possibilitat que, segons Rodríguez, en cap cas es faria realitat de forma immediata i que, en definitiva, depèn del creixement de l'aeroport. Qualsevol increment de les operacions a Reus en aquesta línia –ha afegit- passa perquè acabin els treballs i Ryanair estigui en disponibilitat a nivell d'aparells. Unes manifestacions que coincideixen amb les que ha ofert el director d'Operacions de Ryanair, David O'Brian, que ha apuntat que el creixement a Reus dependrà de les noves instal·lacions.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Martí fletxa Mataró
6 de juny de 2007, 10.46 h

Doncs a mi m'agradaria que la versió en català del web de Ryanair inclogués també els aeroports de Perpinyà i l'Alguer, enlloc del de Madrid... que no se què coi hi pinta allà!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.