directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Solidaritat pressiona la Mesa del Parlament perquè admeti a tràmit la Llei de declaració d'independència

La formació de Joan Laporta difon a través de les xarxes socials una campanya per reclamar que s'accepti el projecte de Llei

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Solidaritat Catalana ha impulsat una campanya que es difon a través de les xarxes socials per aconseguir el suport popular a la tramitació de la llei de Declaració d'Independència per pressionar la Mesa del Parlament, que debat aquest dimarts si admet o no el projecte de llei. 'No hauríem de fer aquest tipus de campanyes, però ens preocupa que la Mesa del Parlament obstaculitzi la tramitació de la llei', han assegurat els diputats Uriel Bertran i Alfons López Tena. A través d'aquesta iniciativa viral, que es difon amb el lema 'No emmordasseu el poble' i que ja va ser difosa aquest diumenge pel líder de Solidaritat, Joan Laporta, a través del seu Twitter, s'espera que que els membres de la mesa del Parlament rebin milers de correus electrònics enviats per ciutadans demanant que la mesa admeti el projecte de llei amb els passos que cal seguir per 'declarar la independència en la present legislatura'.
Aquest dimarts es debatrà si s'admet a tràmit la llei proposada per Solidaritat i passa a discutir-se al ple del Parlament. La campanya amb el lema 'No emmordasseu el poble. No emmordasseu el Parlament. Voteu la Llei de Declaració d'Independència' consta d'un enviament 'massiu' de correus electrònics a nivell individual als set membres de la Mesa, per tal de pressionar-los perquè es pronunciïn a favor de la iniciativa de Solidaritat.

López Tena ha justificat que 'volem que siguin els ciutadans de Catalunya els qui manifestin el suport a la llei, perquè ens preocupa que la Mesa actuï segons les seves funcions polítiques i no sota la seva responsabilitat'.

López Tena ha afegit que 'no és normal que estiguem fent això, però atès els precedents de les darreres setmanes és important que la societat demostri el seu suport en aquesta tramitació de projecte de llei, tenint en compte les decisions partidistes de la mesa'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Joan fletxa Barcelona
8 de febrer de 2011, 15.59 h

#3 Comparat amb el que porten fent molts (de ridículs vull dir) això d'ara és un exitasss.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Joan fletxa Barcelona
8 de febrer de 2011, 15.57 h

#4 Doncs ja ho han admès, tot i la teva ne B oda...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Pep fletxa Alt Empordà
8 de febrer de 2011, 11.56 h

Per els vots negatius als meus comentaris i a altres que son critics amb SC és veu clarament que per aquí hi ha molta penya de SC de 25 anys cap avall. Perdoneu però algu ho havia de dir!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pep fletxa Alt Empordà
8 de febrer de 2011, 11.24 h

Ho sento però els gestos de SC son superinfantils. Presenten una proposició de llei que no s'admetrà ni a tramitació a la mesa i és dediquen a demanar als internautes que presionin a la mesa perquè ho acceptin. El fill del meva nevoda toca mes de peus a terra que el trio la-la-la.
Només em cal imaginar que PxC que va estar a un pèl de treure 3 escons desde el grup mixt ,presentés una proposició de llei que demanés expulsar tots els imigrants de Catalunya sense el consens de la major... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ivan fletxa Avinyó
8 de febrer de 2011, 11.13 h

He de reconèixer el mèrit de SCI de ser capaços d'inventar-se noves formes de fer el ridícul. Segur que els membres de la Mesa del Parlament estaran molt contents per aquesta iniciativa dels Laporta's boys. Sembla que el seu gran objectiu polític sigui convertir-se en el partit més odiat de la Cambra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Oriol Jordan
8 de febrer de 2011, 10.57 h

#1 Hi ha d'altres que porten més anys fent-ho. No seria el primer cop que el Parlament ho vota això, tot just fa mig any ja vam veure aquesta votació. No et pensis que això de proclamar la independència és arribar, entrar una proposició de Llei, votar tothom a favor i pam. Tant de bo fos tan fàcil. A SCI s'haurà de picar molta pedra si realment ténen un discurs que volen fer passar per creïble a les masses.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marc Sabatés i Laporta fletxa Signes França 83870
8 de febrer de 2011, 09.17 h

Solidaritat Catalana per la independència son els unics al parlament que treballen per la independència de Catalunya .Si a la independència amb Joan Laporta i Estruch.
MARC-SABATES.COM


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.