directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC i Reagrupament també inicien converses per anar plegats a Tarragona

Volen un pacte basat en 'el rigor, la catalanitat de la ciutat i la voluntat transformadora'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Després de Barcelona i Girona, arriba el torn de Tarragona en els pactes entre ERC i Reagrupament de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Així, la secció local dels republicans a la capital del tarragonès ha iniciat converses aquest dimarts amb la formació de Joan Carretero. Tot i tractar-se dels primers contactes i de no haver fet concrecions, les primeres sensacions són positives, ja que tant ERC com Reagrupament coincideixen en un projecte comú per a Tarragona, basat en el rigor, la catalanitat de la ciutat i la voluntat transformadora. La voluntat de les dues formacions és mantenir el diàleg per tal de presentar una llista conjunta el proper mes de maig a Tarragona, de la mateixa manera que es mostren oberts a aplegar altres sensibilitats. 

Comparteix
   


Etiquetes
ERC i Reagrupament ja han fet oficials els pactes en diversos municipis de Catalunya d'entre els quals destaquen les capitals de província Barcelona i Girona. Després dels comicis autonòmics, on les dues formacions no van assolir els objectius que es plantejaven, tant ERC com RCat han anat acostant posicions i suavitzant el discurs per arribar a enteses de cara a les eleccions municipals del proper 22 de maig. Els dos partits independentistes estan en converses també en altres municipis com Figueres, Vilanant, Llançà i Roses.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi-80 fletxa València
9 de febrer de 2011, 07.41 h

Si aquesta és la dinàmica en les coalicions d'ERC, anar amb qui els han intentat enfonsar fa no res, i que a més són d'un dretanisme que fa fredar, és que ERC està molt tocada i no té capacitat de reacció. En lloc d'enfortir-se com l'esquerra nacional (i això vol dir no enfortir el PSC, no com ha fet), i prefereix un arrejuntament independentero, van al clot.

Un tentacle convergent ataca per una banda, Solidarnosc, i l'altre tentacle convergent ho fa des de dins mateix d'ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.