directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tura acusa la federació de Barcelona del PSC de fer campanya a favor d'Hereu

Ha criticat la manca de neutralitat després de constatar que Carles Martí es posiciona 'clarament' a favor de l'alcalde

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La candidata a les primàries del PSC a Barcelona, Montserrat Tura, ha criticat la federació del partit a la ciutat per la seva falta de neutralitat en la campanya de primàries. Tura ha constatat que el seu primer secretari, Carles Martí, 'es decanta clarament i fa campanya clarament a favor d'un dels candidats', el seu oponent, Jordi Hereu, i que això fa que 'allò de la neutralitat de l'organització política sigui una mica difícil d'argumentar'. Tura ha afegit que no pot impedir que Martí no faci 'el que la seva consciència li dicta' i que sabia que es trobaria en una situació 'molt desigual'. La candidata, però, s'ha mostrat 'molt contenta' amb la resposta de les bases del partit a la seva campanya.

Comparteix
   


Etiquetes
Tura ha fet aquestes declaracions al districte de Sarrià-Sant Gervasi abans d'un acte amb l'agrupació del partit en aquesta zona de la ciutat, que ha estat tancat als mitjans de comunicació. Tot i assegurar que no se'n lamenta ni se'n queixa, Tura ha volgut 'posar en evidència' una situació que 'és una realitat', i que és la falta de neutralitat de la federació de Barcelona.

La candidata ho ha relacionat directament amb el posicionament del primer secretari de la federació, Carles Martí, perquè 'es decanta i fa campanya clarament' a favor de Jordi Hereu. 'Acceptem-ho amb naturalitat, jo no puc impedir de cap manera a Carles Martí que no faci el que la seva consciència li dicta, però aleshores allò de la neutralitat de l'organització política és una mica difícil d'argumentar', ha afirmat. A més, ha dit que era conscient des que es va propugnar per a les primàries que hi hauria 'una situació molt desigual'.

La candidata ha defensat la campanya que ha escollit fer, 'austera' i buscant el 'contacte directe' amb els militants, tot afegint que 'cadascú ha triat la campanya que vol i que pot'. 'A mi m'agrada la campanya de trepitjar el carrer, de parlar amb militants i fer actes senzills', ha dit, entre altres coses perquè 'la federació va avisar que no hi havia pressupost previst per aquest tipus de campanya'. I ha afegit que 'si no hi ha pressupost, no n'hi ha per a una candidatura ni per l'altra'.

En qualsevol cas, Tura ha dit que 'des del primer dia' sabia que la seva campanya 'es basaria precisament en l'aparició en cadascun dels districtes d'una xarxa que s'ha organitzat en 25 dies'. 'Jo estic molt contenta de la resposta des de la base del partit i crec que té molt més mèrit que no pas omplir sales d'actes amb persones vinculades més o menys a l'estructura orgànica del partit', ha reblat, fent una comparació entre el seu tipus de campanya i la campanya que està fent Jordi Hereu.

Tot i aquestes crítiques a la federació de Barcelona, Tura no ha volgut carregar contra Hereu pel fet que aquest anunciés aquest dilluns just abans de començar un acte de primàries que l'Ajuntament de Barcelona havia adquirit el Teatre Arnau. 'Hereu és l'alcalde d'aquesta ciutat i ha de continuar fent d'alcalde', ha dit, 'no tinc res a dir' sobre el fet que 'vulgui exercir en tot moment com a alcalde'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
9 de febrer de 2011, 09.38 h

Tot plegat un numeret ben ridicul el d'aquesta senyora i l'Hereu. D'altra banda si ella és de Mollet, potser hauria de demanar suport a la federació del PSC de Mollet, és normal que la federació de Barcelona no li doni suport, si no en format part! Per llogar-hi cadires!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.