directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC i Reagrupament també aniran junts a Sant Just Desvern

Les dues formacions també estan negociant a l'Hospitalet de Llobregat i a Molins de Rei

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El procés de confluència d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Reagrupament Independentista de cara a les eleccions municipals del 22 de maig es va concretant. A més a més de Barcelona, Sant Cugat, Girona i Puigcerdà, avui s'ha fet públic que les dues formacions també han arribat a un acord a Sant Just Desvern (Baix Llobregat), després d'haver consultat a la seva militància i han rebut el vist-i-plau per detallar aquest acord durant el mes de febrer, segons informen en un comunicat. La voluntat de totes dues formacions ha estat aglutinar totes les forces independentistes del poble, organitzant una candidatura unitària que inclogui el màxim nombre de persones, grups i entitats que vulguin treballar per millorar Sant Just des d'una vessant nacional i centrada en la independència.
ERC, Reagrupament, Barcelona, Portabella-Carandell
Comparteix
   


Etiquetes
Per aquesta raó l'acord inclourà Esquerra, Reagrupament i els independents que desitgin sumar-s'hi al projecte, segons informen. En aquest sentit, també s'han mantingut converses amb Solidaritat Catalana per la Independència per intentar apropar postures. Solidaritat, però, ha declinat integrar-se en aquesta coalició.

Esquerra i Reagrupament celebren haver assolit aquesta unitat del moviment independentista a Sant Just Desvern i s'emplacen a treballar per un projecte comú en benefici de tots els santjustencs i santjustenques. A la comarca, les dues formacions també estan negociant a l'Hospitalet de Llobregat i a Molins de Rei per anar junts a les municipals.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.