directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU de Girona fitxa el porter Albert Jorquera

El futbolista, exjugador del Barça i del Girona F.C., ocuparà el número 12 a la llista

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El grup municipal de CiU ha fitxat l'exporter del Barça i del Girona FC., Albert Jorquera, per formar part de la llista per a les eleccions municipals a Girona. Jorquera ocuparà el número 12. El cap de llista, Carles Puigdemont, ha explicat que el futbolista ha d'aportar 'el coneixement i els contactes' que té per dissenyar el model esportiu de la ciutat. D'altra banda, Jorquera és gemmòleg i fill de joiers i, per tant, l'experiència comercial també és un altre dels arguments per apostar pel futbolista. Per la seva banda, Jorquera ha afirmat que 'el projecte jove i fresc' de CiU per a la ciutat és el que l'ha convençut per fer el pas a la política. 


Comparteix
   


Etiquetes

Albert Jorquera ha passat tota la vida lligat al món de l'esport. Al 1994 va ingressar al Barça com a jugador de la categoria cadet i va estar quinze anys al club, sis temporades al primer equip i nou al planter. Al 2009 va rescindir el contracte amb el Barça i va retornar a Girona, la seva ciutat natal. El Girona F.C el va fitxar i Jorquera hi va jugar una temporada però l'estiu del 2010 el futbolista gironí va anunciar que penjava les botes.


Ara, el cap de llista de CiU, Carles Puigdemont, ha pensat en ell per aportar coneixements i contactes per dissenyar el model esportiu de la ciutat. 'L'Albert ens pot aportar una mirada de l'esport d'elit i també de base i el seu coneixement pot ser molt útil i també els contactes que té', ha manifestat el líder de CiU que també ha confiat en Jorquera perquè aporti idees en l'àmbit del comerç de proximitat.

De fet, el futbolista té estudis de gemmologia i els pares tenen una joieria al centre de la ciutat. Per això, CiU confia que l'experiència acumulada en el sector del comerç també sigui una de les aportacions que pugui fer el futbolista.

Jorquera ocuparà el número 12 a la llista municipal. CiU actualment té sis regidors i, per això, Puigdemont ha reconegut que és complicat que l'exporter del Barça i del Girona pugui entrar de regidor. Ara bé, el líder convergent ha argumentat que vol que els llocs del 10 al 15 els ocupin persones disposades a treballar 'pel projecte de canvi', indiferentment de si són o no regidors del consistori.

Puigdemont ha argumentat que un projecte que es proposa 'renovar la manera de fer política' després de l'hegemonia del PSC ha d'incorporar nous perfils. 'El projecte de CiU és un lloc adequat per a l'Albert que no només té compromís amb esport sinó també amb el comerç', ha manifestat.

Per la seva banda, l'exporter ha assegurat que 'la joventut i la frescor' del projecte encapçalat per Carles Puigdemont ha estat el que l'ha convençut a fer el pas a la política. 'Ara estic totalment establert a Girona i tinc ganes de col·laborar i ajudar la ciutat', ha explicat el futbolista que reconeix que el projecte de CiU l'ha 'entusiasmat'.

Una llista que es va configurant

Albert Jorquera és el segon fitxatge que Carles Puigdemont ha donat a conèixer oficialment. En un acte celebrat el passat dijous al centre cívic de Taialà, Puigdemont va presentar oficialment Joan Alcalà i, una setmana després, s'ha donat a conèixer la incorporació del futbolista. El cap de llista està a l'espera dels resultats de l'assemblea que l'agrupació local d'Unió Democràtica ha de celebrar divendres perquè es confirmin els noms que l'altre partit de la federació nacionalista aporta a la llista de Girona.

Puigdemont calcula que en un màxim de 15 dies donarà a conèixer tota la llista. La voluntat del cap de llista és mantenir els actuals regidors -malgrat la regidora Coralí Cunyat baixarà posicions perquè ara és senadora- i incorporar nous perfils de persones sense vinculació política fins ara però amb coneixements d'algun àmbit específic. 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Salva fletxa Països Catalans
11 de febrer de 2011, 12.07 h

Sempre m'ha caigut molt be aquest noi... llàstima de no haver fitxat per a un altre partit... SCI, ERC, ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.