directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP es presentarà a les eleccions municipals de Banyoles després de més de 10 anys

La formació rebutja possibles coalicions electorals i apel·la a la 'llarga trajectòria de l'Esquerra Independentista a la ciutat' per presentar-se

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) tornarà a concórrer a les eleccions municipals a Banyoles després de més de deu anys sense presentar-se. La formació ha donat a conèixer la decisió aquest dijous a través d'un comunicat en què descarta possibles pactes electorals i defensa l'aposta de concórrer a les eleccions en solitari 'gràcies al bagatge adquirit durant tots aquests anys per part de l'Esquerra Independentista'. En aquest sentit, la CUP remarca que no neix del no res sinó que adopta l'experiència política municipal adquirida per la formació durant els anys 90 així com 'el treball que ha anat fent l'esquerra transformadora fins ara'. 


Comparteix
   


Etiquetes

Ha passat més d'una dècada sense presentar-se, i ara, en el marc d'un procés d'implantació creixent que portarà la CUP a presentar més de 80 candidatures a les municipals del proper 22 de maig, l'assemblea de la CUP del Pla de l'Estany ha decidit concórrer a les eleccions al municipi de Banyoles. La formació presentarà una trentena de candidatures noves respecte les eleccions del 2007, més de 20 de les quals corresponen a capitals de comarca, com és el cas de Banyoles, on la CUP ja havia concorregut a alguns comicis fins a finals de la dècada dels 90.


La formació recalca que durant aquests més de deu anys, l'Esquerra Independentista, de la mà del Col·lectiu Independentista la Falç del Pla de l'Estany, 'ha continuat mantenint viu el discurs independentista transformador a la comarca i ara torna a fer el salt al terreny institucional'. Segons la formació, és aquesta llarga trajectòria la que els legitima per presentar-se en solitari a les eleccions i rebutjar possibles coalicions electorals independentistes amb ERC, Reagrupament o Solidaritat.
La CUP ja ha avançat la seva intenció d'elaborar un programa electoral participatiu amb la realització de punts de trobada oberts a la ciutadania. 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pepet fletxa Barcelona
11 de febrer de 2011, 12.43 h

Tenint en compte que les legislatures municipals són de 4 anys, el titular més adequat i exacte hagués estat "després de 12 anys", no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.