directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU denuncia que Hereu ha gastat en 'publicitat i propaganda' un 72% més del que havia pressupostat

La xifra s'enfila fins als 11,4 milions d'euros

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona ha denunciat aquest divendres que l’Alcalde Jordi Hereu va gastar durant el 2010 11,4 milions d'euros en 'publicitat i propaganda' un 72,7% més del que havia pressupostat. Aquesta elevada despesa es produeix tot i el Pla d'Austeritat anunciat pel consistori barceloní. El govern municipal ha facilitat aquesta informació per escrit després d'evitar respondre oralment al ple de la setmana passada al·legant manca de temps.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons informa CiU, la partida de 'Publicitat i propaganda' de 2010 ha augmentat en 4,8 milions d’euros, un 72,7% més del que s’havia previst inicialment. És a dir que després de transcórrer l’exercici i de l’aprovació de successives modificacions de crèdit, la partida definitiva dedicada a 'Publicitat i propaganda', ha pujat fins els 11,44 milions d’euros. La portaveu adjunta del grup, Sònia Recasens, ha lamentat tenir accés només a les dades a 30 de novembre, que indiquen que l’Ajuntament hauria executat fins ara el 63% d’aquesta partida, 9,96 milions d’euros, tot i que en la mateixa comunicació d’avui reconeguin que ja tenen les dades provisionals a 31 de desembre, 'data en que estem segurs que el Govern d’hereu haurà disposat del conjunt de la partida'.  

 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.