directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iceta treu ferro a les crítiques de Manel Mas i assegura que ajuden al creixement del partit

Diu que 'tothom pot dir-hi la seva' i afirma que acull les declaracions com les de qualsevol militant

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha subratllat aquest divendres que el partit acull les crítiques del diputat socialista al Congrés Manel Mas com les de qualsevol militant. 'Tothom pot dir-hi la seva si creu que amb això està contribuint a unes majors possibilitats del PSC en les municipals o en el congrés', ha remarcat en roda de premsa sobre el bloc de Mas, que va reclamar que plegui tota la cúpula del PSC després dels resultats del 28-N. 'Totes les posicions tenen el seu paper, les de caire positiu i les de crítica', ha insistit Iceta, que ha afegit que en el procés que fa el PSC hi haurà moltes opinions.
miquel iceta
Comparteix
   


Etiquetes
Miquel Iceta ha restat importància aquest divendres a les dures paraules que el diputat socialista del Congrés, Manel Mas, va realitzar a favor de la dimissió de tota la cúpula del PSC. Mas va afirmar que els membres de la cúpula directiva socialista han perdut l'autoritat i que és necessari que emprenguin el mateix camí que José Montilla. El viceprimer secretari del PSC ha assenyalat que aquestes declaracions són un sinònim de la pluralitat de la formació socialista catalana, alhora que creu que 'contribueixen al creixement del PSC'.

Bona valoració del procés de primàries
Iceta també ha tingut paraules per les primàries de Barcelona, i ha assegurat que el partit fa una valoració 'molt positiva' de com està anant el procés entre l'actual alcalde, Jordi Hereu, i l'exconsellera Montserrat Tura. Això sí, ha afegit que 'no vol dir que en algun moment no es pugui produir alguna crítica' entre Hereu i Tura, però ha considerat que això és 'normal en una competència democràtica legítima entre dues persones' que volen aconseguir la confiança de la militància per ser el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
General fletxa encara queden catalans al PSC !!!
11 de febrer de 2011, 20.42 h

de moment felicitar al Manel Mas i fer un apunt critic, perquè els catalans que sou dins d'aquest partit no el deixeu córrer i en formeu altre. aquest quedaria com un partit residual com el PP a on la força seva és la immigració, sobre tot l'espanyola i algun que altre botifler.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.