directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Congrés de Solidaritat situarà a Joan Laporta com a president d'Honor de la formació

Uriel Bertran i Àlex Fenoll es disputaran la secretaria general · Alfons López Tena és candidat a secretari de Política Institucional

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Congrés Nacional de SI que se celebrarà a Manresa el 20 de febrer haurà de decidir qui conforma l'Executiva Nacional de la formació. Per això, els tres diputats per Barcelona ja han presentat les seves candidatures als llocs als que aspiren. Una comunicació enviada als participants del Congrés i que ha estat penjada al perfil de Facebook de la formació ha fet públic que Joan Laporta aspira a ser 'president d'Honor' de SI, Uriel Bertan es presenta per ser secretari general del partit, i Alfons López Tena té la intenció d'ocupar la secretaria de Política Institucional. Alhora, Àlex Fenoll, militant de Democràcia Catalana, ha explicat ja que competirà amb Bertran per la secretaria general de SI.
El 1r Congrés Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) debatrà i aprovarà a Manresa els estatuts, el programa marc per a les eleccions municipals i l'Executiva Nacional de la formació. Com era d'esperar, els principals diputats de Solidaritat ja han llençat la seva primera proposta per fer-se, així, amb la direcció executiva. D'aquesta manera, Uriel Bertran i Alfons López Tena seran els candidats a la secretaria general i a la secretaria de Política Institucional, respectivament. Per al que va ser candidat de SI a la presidència de la Generalitat, Joan Laporta, han reservat un càrrec adaptat a la proposta d'estatuts que previsiblement s'aprovarà al Congrés. I és que en ser Laporta president de Democràcia Catalana -un dels partits que han conformat la coalició Solidaritat Catalana per la Independència- s'ha considerat poc apropiat que ocupi una presidència executiva a SI i han decidit que Laporta sigui proposat per ser 'president d'Honor' per Bertran un cop hagi estat ell escollit i el document estatutari hagi estat ratificat. Així, l'organigrama quedaria capitanejat per Laporta, Bertran i López Tena sense necessitat d'atorgar a ningú una presidència executiva.

Àlex Fenoll competirà amb Uriel Bertran
Al Congrés s'hauran d'escollir en total vuit càrrecs, i els tres diputats han emès aquest comunicat per deixar clares ja les seves intencions i demostrar així el seu compromís mutu. I és que precisament des del partit de Laporta, Democràcia Catalana, ha sortit el primer candidat alternatiu. Un militant fundador de la formació, l'industrial sabadellenc de 34 anys Àlex Fenoll, ha fet pública ja la seva candidatura a la secretaria general que també vol ocupar Bertran. En aquest sentit, i per evitar males interpretacions, Laporta ha signat amb als altres dos diputats el comunicat que ara han fet públic a Facebook, fent pinya tots tres al voltant d'aquest organigrama conjunt.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
13 de febrer de 2011, 17.02 h

Senyors, les eleccions ja han passat, les autonòmiques vull dir. Potser arriba ser hora de que els independentistes, si de veritat ho sou, ho som, deixem de de rentar els fraps bruts a la vista de tothom, perquè amb les eleccions passades, tots plegats, vull dir tots els independentistes d'una i altra banda vam quedar ben retratats. A madrit encara s'estan fotent un fart de riure del nostre independentisme. Si les cúpules no es volen unitat, almenys els que puguem sentir una tendència cap a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pau fletxa Barcelona
13 de febrer de 2011, 02.58 h

SI només es salvarà si denuncia/renuncia a Laporta abans que sigui massa tard


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Mireia fletxa Terrassa
13 de febrer de 2011, 00.06 h

Si el Sandro va voler fer una auditòria sobre els comptes del Barça no va ser per qualsevol cosa, ull amb el senyor Laporta, feu-lo president d'honor, fareu el forat de la vostra tomba si ja no ho heu fet. Aquest només us va servir per fer una publicitat...

El senyor Uriel, ja l'heu retratat, jo he tingut amb ell un parell de trobades i... em va deixar molt que desitjar, una persona que no va renunciar a la seva cadira com a diputat del parlament quan "rajava" del partit que li havia donat ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Pau fletxa Barcelona
12 de febrer de 2011, 18.18 h

Clara, vius a la lluna: posar les peles no és pas el fort de Laporta !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
clara fletxa barcelona
12 de febrer de 2011, 16.34 h

D'acord amb el Capità de la Coronela però el Sr Laporta -Berlusconi. també hi posa les peles, és un detall. L?uriel més que un xulo el que vol és poltrona al Paralemeni i al partit, com sempre i no crec que l'interessi presentar-se a Badalona, Congrés!!! No estaven per la regeneració democràtica? I al Valdano no lio toca res?
Vergonya senyors vergonya !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
clara fletxa barcelona
12 de febrer de 2011, 16.28 h

Gairebé estic d'acord amb el captà de Coronela, gairbeé perquè en Laporta -Berlusconi- posa també les peles. Jo no diria que l'Uriel és un xulo sinó que fa temps que vol poltrona, on sigui i no crec que l'intreressi presentar-se a Badalona, ui quina feina !
Per una altra banda, flipo quan llegeixo que abans del Congrès ja s'ho tenen tor repartit: quina transparència. Escolteu no estaveu per la democràcia i la regenració? I el Valdanp "no li toca res? Ho dubto.
Vergpnya, cavallers... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pau fletxa Barcelona
12 de febrer de 2011, 16.23 h

El cert és que Laporta només portarà problemes...al temps.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
hannah fletxa cornellà llobregat
12 de febrer de 2011, 15.36 h

sou tant ignorants! només us quedeu amb les formes, aneu al fons de les qúestions. Observeu i penseu abans d'opinar, que feu pena!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Albert fletxa Vila de Gràcia
12 de febrer de 2011, 14.39 h

Jo en Àlex Fenoll el vaig coneixer fa anys en un sopar i l'he anat retrobant sempre pencant. El trobo un patriota integre de pedra picada, a més de sobradament qüalificat.Tot el contrari en el cas de L'uriel a qui també conec que sempre a viscut de la mamella de la política.
Suposo que en Laporta com sempre va triar molt bé en fixar-lo a l'equip.
Amb una persona del perfil d'en Fenoll Solidaritat es posarà a la Xampions!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4 Oriol Jordan
12 de febrer de 2011, 14.37 h

Buf! "Persident d'honor"?
Caram, no ténen ni una estructura consolidada i ja estan fent presidents d'honor? ni que fos un partit històric!
Ai mare meva, quant de gall!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.