directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El govern manté la incertesa sobre l'aixecament de la 'zona 80'

Recoder afirma que sobre aquest tema prefereix ser 'acurat' i supedita la implementació de la nova velocitat variable als informes meteorològics

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, no ha volgut dir encara quin serà el dia exacte en què el Govern aixecarà la restricció dels 80 quilòmetres per hora a la C-31 Sud i la C-32 Sud. Recoder ha dit que prefereix ser 'acurat' amb aquest tema i que de moment el Servei Meteorològic de Catalunya esta treballant per emetre els informes pertinents. Les previsions, però, indicaven que l'anticicló que ha fet retardar la implementació de la nova velocitat variable començarà a retirar-se de la península ibèrica aquest dissabte a la tarda. El conseller ho ha dit en la inauguració d'un pavelló esportiu a Granollers, al Vallès Oriental. 

Comparteix
   


Etiquetes
Recoder no ha volgut fixar cap dia per què comenci a funcionar la nova velocitat variable, encara que les previsions indiquen que l'anticicló intens dels darrers dies va ja a la baixa. El conseller de Territori i Sostenibilitat prefereix ser 'acurat' i emplaça a fer cas dels informes meteorològics per prendre una decisió.

Crítiques per l'aturada de les tuneladores a la línia 9
D'altra banda, el cap de l'oposició Joaquim Nadal veu precipitat l'anunci de Recoder d'aturar alguna de les tuneladores de la línia 9 del metro de Barcelona i plantejar-se deixar estacions temporalment sense obrir. Des del seu punt de vista, el conseller ha d'estudiar 'els projectes que té sobre la taula' per fer front a l'ajustament pressupostari que prepara el Govern de la Generalitat. A més, Nadal creu que el conseller de Territori i Sostenibilitat ha d'anunciar quines són 'les seves intencions' al Parlament de Catalunya i no durant una conferència al Cercle d'Infraestructures. 



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.