directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu assegura que les crítiques al debat amb Tura són exagerades i sobreactuades

L'alcalde demana a Trias que es pronunciï sobre l'aturada en inversions a Barcelona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Exagerades i sobreactuades. Així ha qualificat l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, les crítiques que han fet la resta de partits al debat que aquest divendres va protagonitzar amb l'altra candidata a alcaldable socialista, Montserrat Tura. Hereu ha afirmat que, 'lluny de ser lamentable', com ha dit Xavier Trias, és un debat legítim en el marc d'un procés democràtic com són unes primàries internes al PSC. Hereu ha afegit que veu al candidat de CiU 'molt nerviós' i preocupat i li ha demanat que es pronunciï sobre la retallada que ha anunciat el Govern en algunes inversions a la ciutat. En un acte amb els joves socialistes de Barcelona, l'alcalde ha expressat la seva preocupació per l'atur juvenil. 

Comparteix
   


Etiquetes
Hereu ha rebatut totes les crítiques que han fet la resta de partits al voltant del debat. Entre altres coses, ha dit que es van parlar de qüestions com la recuperació econòmica i la seguretat, que preocupen a tota la ciutadania, no només als militants i simpatitzants del PSC i que es van formular propostes des de l'esquerra. Hereu ha respost així al candidat d'ICV, Ricard Gomà, que hora abans havia lamentat que en el debat entre Hereu i Tura no s'haguessin tractat polítiques socials.

Respecte a les declaracions del candidat d'ERC, Jordi Portabella, en les que assegurava haver-se penedit d'algunes de les polítiques a les quals ha donat suport des de l'oposició a l'Ajuntament, Hereu ha declarat que és una 'separació tàctica' amb vistes a les properes eleccions municipals. A més d'agrair a Portabella el suport que ha fet durant a les grans estratègies de l'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona, l'alcalde ha assegurat que aspira a que el PSC sigui el principal partit per 'poder recompondre un govern d'esquerres' i de progrés.

Davant dels joves socialites
El candidat a alcaldable del PSC ha participat aquest dissabte al vespre en un acte organitzat per les Joventuts Socialistes de Barcelona, en el marc de la campanya per les primàries que l'enfronten amb Montserrat Tura. Hereu ha expressat la seva preocupació per l'elevat atur juvenil i els efectes que està tenint la crisi econòmica sobre aquest col·lectiu. Segons ha dit, la manca de feina 'podria frustrat molts projectes' perquè l'accés al treball és una via per a emancipar-se i construir projectes de futur.

Hereu també ha assegurat que 'els joves tenen moltes coses a dir i a decidir en el futur' i per això s'ha proposat escoltar-los i comptar amb ells, així com amb altres col·lectius, per al seu equip. Després d'afirmar sentir-se 'identificat' amb els joves que han assistit a l'acte i comminar-los a lluitar i obrir-se pas, ha declarat que el projecte socialista per a Barcelona ha de portar 'bastants gotes de rejoveniment'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.