directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 02:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un sondeig de la CUP els dóna dos regidors a Girona

L'enquesta revela que CiU guanyaria els comicis amb 10 regidors i el PSC quedaria amb 7 representats

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Segons un sondeig telefònic fet per la CUP de Girona, la candidatura d'unitat popular obtindria dos regidors a les properes eleccions municipals, els mateixos que obtindrien ERC, ICV i el PP al consistori gironí. Segons l'enquesta, feta a 400 persones, CiU obtindria una clara victòria amb deu regidors, quatre més que a l'actualitat, mentre que el PSC perdria tres regidors i quedaria amb set representants. L'enquesta, que ha estat validada per experts, no contempla la possibilitat que Solidaritat i Reagrupament obtinguin representació, i tampoc que aquestes dues formacions independentistes concorrin als comicis en una aliança amb Esquerra Republicana, un pacte que a hores d'ara encara s'estaria negociant.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons ha informat El Punt, el portaveu de la CUP, Biel de Montserrat, veu amb satisfacció els dos regidors que els atorga el sondeig, però ha recordat que l'enquesta 'només marca tendències'. Segons el sondeig, el 63% dels enquestats coneixen la CUP i asseguren que tenen possibilitats reals d'entrar al consistori.

Les preguntes telefòniques també han permès conèixer les preocupacions dels gironins, que situen en primer lloc d'entre els seus maldecaps les complicacions de mobilitat i trànsit (17%). En segon lloc als gironins els preocupa la precarietat laboral (15,2%), i a continuació la inseguretat ciutadana (9,7%) i la neteja (8,5%). Pel que fa al sentiment identitari, el 60% dels gironins se senten més catalans que espanyols o únicament catalans.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Ricard fletxa girona
15 de febrer de 2011, 10.34 h

#4Navarro Otegui català? buff! N'hi ha que han vist massa pel·lícules, en Navarro és un tiu ben normal de Girona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ca l'Enric fletxa Girona
15 de febrer de 2011, 10.26 h

Ramón, a mi com si votes a ta iaia.
Jo també els he votat, però fa temps que em vaig adonar que les CUP son un grup amb caracter minoritari i a mi m'interesa viure la independencia de Catalunya.
Per cert, he dit militants de les CUP i de Girona. St Cugat és St Cugat, Tu ja m'entens!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ramon fletxa St. Cugat
15 de febrer de 2011, 01.07 h

#4 Nano, deus conèixer només als prototipus que esmentes i et penses que tots són així. Jo en conec a bastanta gent de la CUP i entorn i són com tú i com jo, com la senyora Pepeta i el seu cunyat. Del barri, treballaors i com el teu veí. Sense aros, sense rastes, ni res. No fotem. Ah, i penso votar-los.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ca l'Enric fletxa Girona
14 de febrer de 2011, 15.53 h

No tinc res en contra de les CUP però jo que soc de Girona i en conec alguns els he sentit dir que en Navarro és l' Otegi Català. Tothom sap que les CUP sempre s'han enmirallat amb HB.
No conec quasi cap militant de les CUP que no portin arrecades tipus aro, emulant l'estil i el vestir dels Batasunos i als locals de les CUP, no hi veus mai ningú que passi dels 30 anys excepte alguns membres històrics que de tant en tant corren per allà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Maria fletxa Girona
14 de febrer de 2011, 15.51 h

Echelon, veig que a falta d'arguments uses el recurs d'insultar... queda molt clar quin és el teu nivell d'intel·ligència.
No sé si això de dir que l'enquesta no ha estat validada per experts és un error de picatge, de comprensió lectora o ho han fet conscientment, però totes tres opcions em semblen prou tristes per qualsevol periodista que vulgui ser seriós.
Deixa clar que la notícia del Punt que es cita com a font hi surt ben clar que l'enquesta ha estat validada per experts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 de febrer de 2011, 14.26 h

#1 Aquests de l'EI sou tan paranoics que sempre veieu conspiracions en contra vostre. Us agradaria ser com batasuna i que us perseguís la pasma però heu estat sempre unes maricones i la pasma passa de vosaltres per pallassos i frikis i perquè no sou cap amenaça pel sistema perquè, en definitiva, sou els tontos útils. La notícia és de El Punt que deuen ser els manipuladors, segons tu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
El Tarlà fletxa Girona
14 de febrer de 2011, 08.08 h

Mira que sou manipuladors: l'enquesta ha estat validada per politòlegs, professors de la UAB de ciències polítiques i també per gent que a hores d'ara es dedica a treballar elaborant enquestes per a partits polítics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.