directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

El web de l'Acampada, més interactiu que mai

La participació dels visitants és una de les novetats del nou web de l'Acampada Jove

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El nou portal de l'Acampada Jove 07 presenta moltes novetats. Aquestes es basen en laparticipació i intreractivitat dels usuaris i visitants. Així el festival més important juvenil de música, a efectes tècnics, compta amb un web que utilitza algunes de les tecnologies de més relleu a l'Internet actual, com ara la sindicació RSS o els vídeos Flash. Després de dues setmanes de posar-se en funcionament, les primeres valoracions són molt bones i el nivell de visites supera el previst pels creadors de la pàgina.
acampada jove concert musica catalana sant celoni
L'Acampada Jove 2007 estrena web

Comparteix
   


Etiquetes
L'Acampada Jove, organitzada per les JERC, és una de les cites musicals més importants que se celebren a Catalunya. Per estar-ne a l'altura, l’Acampada Jove 07 compta també amb un portal web específic del festival on es pot trobar tota la informació necessària sobre l’esdeveniment, que tindrà lloc a Sant Celoni del 12 al 14 de juliol.

Seguint un format similar al del famós portal de vídeo YouTube, el web aposta per un model participatiu, on els usuaris poden enviar fotos i vídeos en Flash i al mateix temps hi ha l’opció de deixar entrades al llibre de visites i subscriure’s a la llista de correu per rebre directament totes les novetats del festival. Amb aquestes incorporacions, des de les JERC, organitzadores de l’Acampada, es busca fomentar la participació i posar a la disposició de tots els usuaris de la xarxa una pàgina que serveixi d’intercanvi d’informació, opinions i imatges sobre el festival musical juvenil més important.

D’altra banda, la pàgina segueix l’estètica del cartell de l’Acampada d’enguany i, a nivell de disseny gràfic, es troba situada a l’altura dels festivals d’estiu més prestigiosos dels Països Catalans. Pel que fa a continguts, a banda de l’actualitat, de les referències als serveis de l’Acampada i de les explicacions dels grups que formen el cartell de la dotzena edició, destaca la secció específica de recursos per a la premsa.

A efectes tècnics, la pàgina utilitza algunes de les tecnologies de més relleu a l'Internet actual, com ara la sindicació RSS o els citats vídeos Flash. Després de dues setmanes de posar-se en funcionament, les primeres valoracions són molt bones i el nivell de visites supera el previst pels creadors de la pàgina.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.