directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern acusa el PSC de posar-se al costat del PSOE i li demana lleialtat en la negociació amb l'Estat espanyol

Homs lamenta que el PSC estigui 'fent feina al PSOE' a base d''empantanegar' la informació

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu del Govern i secretari general de Presidència, Francesc Homs, ha sortit aquest dilluns al pas del document que ha distribuït el PSC rebaixant les necessitat de finançament de la Generalitat. En declaracions als periodistes, ha demanat al PSC lleialtat amb la Generalitat en la negociació amb l'Estat espanyol, i ha acusat els socialistes catalans d'estar 'fent feina al PSOE' a base d''empantanegar' la informació. Ha recordat que el Govern està portant a terme una negociació 'complicada i dura' amb l'Estat i s'ha dirigit directament al PSC per preguntar-li 'de quina part està, si de la part dels interessos del poble de Catalunya o de part dels interessos del govern espanyol, que sempre regateja'.
francesc homs
Comparteix
   


Etiquetes
Homs ha constatat que les eleccions 'ja fa temps que van passar' i el Govern està duent a terme ara una negociació 'complicada i dura' amb l'executiu espanyol. En aquesta 'situació de país', i després que el PSC hagi rebaixat les necessitats de finançament de la Generalitat, ha preguntat als socialistes catalans 'de quina part estan, si de la part dels interessos del poble de Catalunya o de part dels interessos del govern espanyol, que sempre regateja allò que deu a Catalunya'.

Ha deixat clar que Catalunya se'n sortirà d'aquesta situació, però ha advertit, en referència al PSC, que no ho farà 'a base de dissimular la informació o de voler empantanegar-la'. Homs ha subratllat que els 11.000 MEUR que el Govern ha posat sobre la taula és una xifra 'demostrable', i si ara ve el PSC a dir que és menys, només toca preguntar en quina banda de la negociació està. 'Demanem formalment al PSC que faci costat al Govern', ha insistit.

El secretari general de Presidència ha remarcat que si el Govern parla d'11.000 MEUR és perquè ho pot acreditar, i ha remarcat que tothom fa costat a la Generalitat en una negociació davant de l'Estat. 'Hauríem d'esperar aquesta mateixa actitud del PSC', ha afegit.

Homs ha dit que no sap si el PSC ho fa per 'raons electoralistes' o per 'dependència' del PSOE, però el cert és que 's'alinea a favor dels interessos de l'Estat' amb facilitat. 'Sembla que estigui fent feina al PSOE, és la sensació que dóna', ha conclòs.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Ca l'Enric fletxa Girona
15 de febrer de 2011, 10.41 h

#4# Mira tu per on que jo penso que va ser el PSC qui va entregar el 40% del pais a l'indepndentisme, cosa que en aquest país no havia passat desde la República. Crec que va ser el PSC qui varen pactar un govern de coalició amb un partit indepndentista i els qui varen tragar anar molt mes enllà Nacionalment parlant del que mai ha anat CiU essent un partit Nacionalista amb moltes cometes. Mira si no l'estatut que en va treure Esquerra el 30-S que per cert Mas va anar a RIBOTAR amb el ZP, qua... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
15 de febrer de 2011, 10.25 h

#3 Donç potser per aixó ERC els hi ha lliurat la Generalitat de Catalunya i totes les institucions politiques que n'ha tingut ocasió, no?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3 Toni Fernandez
Toni Fernandez fletxa [object Object]
15 de febrer de 2011, 10.00 h

I quina és la notícia? El PSC SEMPRE ha donat suport al PSOE, SEMPRE! Sense excepcions, sovint en contra dels interessos de tots els catalans!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de febrer de 2011, 09.36 h

El PSC, el partit que va posar "E" a la presidencia, fent el seu trist paper de rebaixar les necessitats catalanes, tal com va fer amb l'estatut o amb qualsevol negociacio que cal fer amb l'estat. El PSC es un partit de colons que nomes defensa el PER d'andalusia


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de febrer de 2011, 08.53 h


es molt penos que per culpa de l'espoli fiscal a que estem sotmesos, no puguem millorar l'ensenyament, infraestructures, serveis, i que Catalunya cada vegada estigui mes pobre i endeutada, els nostres governents covards i servils, només pensen en els seus interesos i estan portant a la majoria de catalans a que cada cop tinguem menys sortides, economiques, socials, culturals....., en contes d'explicar amb pels i senyals a tots els catalans, el que ens represente ser espanyols, l'únic que fa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.