directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Gràcia acull aquest cap de setmana una jornada de 24 hores de vot anticipat

Barcelona Decideix espera 'igualar i fins i tot superar' l'arrencada a la Barceloneta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

A tan sols dos mesos per a la celebració de la consulta sobre la independència a Barcelona, la recollida del vot anticipat es trasllada aquest cap de setmana a Gràcia en un context singular. Barcelona Decideix ha organitzat per a aquest dissabte i diumenge una jornada de 24 hores de recollida de vot anticipat amb fins a 30 punts de votació i la mobilització de 300 voluntaris. Després de la bona acollida que va tenir l'arrencada del vot anticipat al barri de la Barceloneta, on es va superar el 20% de participació, ara es pretén 'igualar i fins i tot superar' aquesta experiència a Gràcia, un barri que en principi és 'territori favorable', tot i que el clima i el fet que no sigui l'inici o el final del procés poden desmobilitzar els possibles votants.
gràcia districte rius i taulet vila de gràcia
Comparteix
   


Etiquetes
Aprofitant l'equador de la campanya de recollida de vot anticipat, entre dissabte i diumenge es desplegarà un dispositiu especial a Gràcia. S'iniciarà la jornada de 24 hores amb la recollida del vot 'noctàmbul' per continuar a partir de les 11 del matí de diumenge i fins les sis de la tarda amb urnes repartides pel barri.

El portaveu de Barcelona Decideix, Alfred Bosch, s'ha fixat com a objectiu 'igualar, i fins i tot millorar, el gran resultat de la Barceloneta". Al barri de la Barceloneta, el passat mes de desembre, va arrencar el vot anticipat amb una prova pilot, en la qual la participació va superar el 20%. Barcelona Decideix entén que Gràcia és en principi un territori favorable, però les temperatures hivernals i el fet que no sigui ni l'estrena ni la votació final del 10 d'abril, pot dificultar la recollida de vot.

La iniciativa s'ha presentat a la Sala de Plens de la seu del districte municipal ja que la consulta compta amb el suport del president del districte, Ricard Martínez, que ha saludat la iniciativa de Barcelona Decideix i li ha donat tot el seu suport, alhora que ha agraït la col·laboració de les entitats gracienques que s'hi han abocat 'massivament'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.