directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iceta admet que el tripartit va tenir dificultats per pagar les nòmines als funcionaris

El viceprimer secretari del PSC recorda que això 'és l'art de governar' i que gràcies a aquestes solucions no hi va haver problemes per pagar

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Miquel Iceta, viceprimer secretari del PSC, ha admès aquest dimecres que el Govern tripartit va haver de buscar 'solucions' per pagar les nòmines als funcionaris en algun moment. N'ha dit 'l'art de governar', i n'ha destacat l'emissió de bons de la Generalitat. En declaracions a TV3 Iceta s'ha mostrat molt crític amb l'actitud de CiU pel que fa a la situació financera de la Generalitat, i li ha recordat que li caldran suports externs per aprovar els pressupostos. En aquest sentit ha dit que el PSC se sent maltractat per les declaracions de l'ara Govern quan presenta una situació 'dramàtica' que, al seu parer, no només perjudica els membres de l'antic equip, 'sinó la imatge de la institució'. El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, va alertar de les severes dificultats econòmiques que hauria d'afrontar el nou Govern assegurant que 'pràcticament no es poden ni pagar les nòmines'.
miquel iceta
Comparteix
   


Etiquetes
Per tot plegat Iceta ha avisat CiU que el PSC podria no donar suport als pressupostos de la Generalitat per al 2011 si no abandona l'actitud 'dramàtica' per les finances públiques.

Concretament ha recordat que en aquests moments el Govern d'Andorra 'es veu obligat a convocar eleccions anticipades' per no aprovar el pressupost. Ha afegit: 'espero que això no passi aquí. Confio que el Govern pugui aprovar els pressupostos però haurà de buscar aliats'.

En aquest sentit ha afirmat que el PSC se sent maltractat per l'actitud de CiU a l'entorn de l'estat de les finances públiques i ha advertit que des del punt de vista del seu partit es comet un error, ja que 'no només es perjudica l'anterior Govern si no la imatge de la institució'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
fu-man-chú fletxa l'ampurdà
17 de febrer de 2011, 18.11 h

Eminmenza, el que se sent mal tractat es un servidor ( i uns cuans mes suposso) avete fatto servire denaro Público, per unas cuantas "presuntas" "bagatelas ¿¿) la llista es llarga, putse, serià millor de fer "mutis al foro" , vergogna, eminenza Vergogna. O surtir a donar la cara al ciudada, no ¡¡¡, Naltros hu passarem de conya, hem les retallades, OH es que el Govern , no som tots??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 de febrer de 2011, 14.16 h

No, els problemes els tindrà el nou Govern que al novembre haurà de tornar els 3.000 milions d'€ dels bons a particulars més 210 milions en interessos mentres els mateixos P$OEcialistes els possen tots els pals a les rodes possibles des de la seua ùltima trinxera al gobierno de l'estat.

Molt llestos aquests P$OEtripartidistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.