directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC exigeix que el Govern deixi per escrit la seva posició sobre el cementiri nuclear

De los Ríos considera que Mena no ha definit clarament la seva posició

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diputat d'ERC al Parlament Sergi de los Ríos presentarà una pregunta per escrit al Govern sobre la seva posició en relació a la possible instal·lació del cementiri nuclear a Ascó. Per De los Ríos, el conseller Mena no ha definit la posició del Govern, tot i la resolució del Parlament aprovada el passat 11 de març que rebutja la instal·lació del cementiri nuclear a Catalunya i que insta l'executiu català a evitar-la. El diputat republicà considera que és 'xocant i inadmissible' que el conseller no tingui 'una opinió formada al voltant d'un tema de país que porta anys de debat públic' A més, ha recordat, Artur Mas va deixar clara la seva posició aprovant la resolució de l'11 de març de 2010'.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons ha explicat en un comunicat, el diputat tarragoní vol conèixer si 'el govern dels 'millors' d'Artur Mas pensa el mateix i actuarà de la mateixa manera que Artur Mas i CiU a l'oposició van demanar al llavors govern català'. En aquest sentit, Esquerra ha lamentat 'l'ambivalència i manca de determinació' enfront el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, i ha afirmat que existeix un informe de l'executiu espanyol que recomanava una altra ubicació a partir d'una puntuació final.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
17 de febrer de 2011, 12.07 h

Que no coneixeu en Mas ????. A aquestes alçades encara us en fieu ???. Però si és igual que en sapatero, però en versió catalana. Si el cementiri nuclear li ha de fer pujar posicions i que el seu amo de madrit amb el seu suport a l'esmentat cementiri, i li doni quatre copets a l'espatlla pels serveis prestats a ecspana, hagi dit el què hagi dit abans o fa un segle, no us preocupeu que canviarà el què sigui. L'exèrcit mediàtic com la vanguardia, la RAC1 i TV3cataecspana, ja li donaran ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.