directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 13:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

El Bulli promocionarà la vila de Roses durant la Mostra d'Art Internacional Documenta d'Alemanya

El cuiner Ferran Adrià hi serà com a creador convidat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'Ajuntament de Roses i el restaurant El Bulli han signat un conveni de promoció turística de la vila, aprofitant que el seu cuiner més prestigiós i mediàtic, Ferran Adrià, és el convidat especial com a artista creador de la Mostra d'Art Internacional Documenta, que se celebra del 16 de juny al 23 de setembre.
bullí ferran adrià roses turisme promoció
Ferran Adrià al Bulli, a Roses

Comparteix
   


Etiquetes
D'acord amb el conveni subscrit, el nom de Roses figurarà als diversos programes editats per Documenta, i els responsables d'El Bulli faran menció especial de la col·laboració del municipi en les entrevistes i activitats que realitzin en el marc d'aquest certamen, que dura cent dies i és considerat una de les mostres de la seva especialització més important del món.

L'alcalde de Roses en funcions, Carles Pàramo, ha valorat molt positivament aquesta col·laboració i ha comparat la repercussió que tindrà unir el nom d'El Bulli amb Roses, la Costa Brava i l'Alt Empordà amb el que significa la figura de Salvador Dalí per a Figueres, Cadaqués i Púbol.

El dia de la inauguració, el 13 de juny, hi serà present a la Mostra una delegació rosinca presidida per l'alcalde en funcions, Carles Pàramo.

Aquesta és la primera vegada que la mostra internacional de l'art d'avantguarda Documenta ha obert les seves portes a la gastronomia i ha triat Ferran Adrià com a creador convidat a mostrar la seva obra-art.

Per aquest motiu, des de fa un any que l'equip d'El Bulli treballa en les propostes i demostracions, guardades en un gran secret, que duran a terme al llarg dels cent dies que durarà el certamen, les quals seran revelades el pròxim 15 de juny en l'obertura oficial, que tindrà lloc a Kassel.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.