directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El TN vespre d'aquest dijous, darrera emissió de TV3 al País Valencià

Acció Cultural ha cessat les emissions davant les amenaces de multes milionàries

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El Telenotícies vespre d'aquest dijous ha estat el darrer programa de TV3 que s'ha pogut veure al País Valencià. Tal com ha avançat l'ACN, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha decidit cessar les emissions tot just acabar la informació del temps. A les 21.45, la pantalla ha fos a negre. Aquest divendres entra en vigor la modificació de la llei valenciana de l'audiovisual que imposa sancions de 60.000 euros cada 15 dies si continua emetent. Segons l'entitat, de continuar emetent l'entitat no podria fer front a les sancions, posant en joc la seua supervivència. A més, Acció té pendents de pagar abans del 20 de març més de 680.000 euros en multes sota risc d'embargament de comptes, subvencions i propietats immobiliàries.



Comparteix
   


Etiquetes
La pantalla a negre amb el missatge 'no hi ha senyal' apareix des de les 21.45 als televisors del País Valencià que intenten sintonitzar TV3, Canal 33, el 3/24 o Super 3/3XL, els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que fins aquest dijous es podien veure a la major part del territori.

Acció Cultural ha decidit en una junta directiva d'urgència accedir al tancament de les emissions i a l'amenaça d'elevades sancions si continuava emetent a partir de les 00.00 hores d'aquest divendres.

La informació meteorològica posterior al TN vespre ha estat el darrer programa de TV3 que s'ha pogut veure als televisors valencians, que des de feia 25 anys rebien el senyal. Acció Cultural va instal·lar diversos repetidors arreu del País Valencià, permetent rebre la TV3 des de l'any 1986 i posteriorment la resta de canals de la CCMA. Fins l'arribada de Televisió Valenciana (TVV) l'any 1989, aquest va ser l'únic canal en llengua pròpia que emetia al territori.

Reforma legal
El govern valencià va modificar al desembre la llei 1/2006 del sector audiovisual mitjançant la llei 16/2010 de 27 de desembre de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d'organització de la Generalitat. Basant-se en aquesta nova norma, la conselleria de Justícia ha pogut amenaçar ACPV amb aquestes noves multes econòmiques, que han estat les que han acabat empenyent l'entitat a tancar les emissions.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Joan fletxa Barcelona
18 de febrer de 2011, 18.17 h

#10 Totalment d'acord, Pilar,,..!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
18 de febrer de 2011, 12.42 h

#1 Això de germans catalans que manifesta Vostè, encara que suposo que ho manifesta com a metàfora o amb caracter general, no ho deuen ser tant de germans com per actuar d'aquesta manera tan feixista. Jo en tot cas, en diria germans bastards, si bé cal separar-los dels valencians legals i homes de bé que encara hi ha al País Valencià.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Francesc fletxa Lloret de Mar
18 de febrer de 2011, 10.48 h

#9 pero si el boicot als productes catalans va començar fa anys i va començar al Pais Valencia.......
Els valencians teniu al igual que nosaltres els governs que hem votat i que ens mereixem. Quan els catalans ens decidim a votar independencia aleshores tindrem un govern independentistes i no hi haura que ens aturi, ni TC, ni TSJC, ni altres mariconades.

VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Robert fletxa bcn
18 de febrer de 2011, 10.12 h

Pilar, en democràcia, les coses funcionen així: els valencians així ho han volgut, és clar que sí, igual que els catalans han volgut, de moment si més no, que Catalunya sigui una autonomia espoliada i trepitjada cada dia per Espanya. Aquesta és la realitat, ens agradi o no. Mirem de canviar-la, però no la neguem, perquè llavors estem perdent la perspectiva! Pel que fa a internet, aquesta apagada arriba en un moment en que la convergència de TVs i ordinadors encara no està consolidada... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Pilar fletxa València
18 de febrer de 2011, 09.53 h

#2 Dir que els valencians així ho han volgut és insultant per a tots aquells que ens juguem la cara - literal - cada dia per la llibertat d'espresió, la democràcia i el dret a existir. I això de les noves tecnologies està molt bé, però dis-ho a l'avi que veu el futbol a TV3 perquè no soporta als comentaristes de les altres cadenes ( de Canal 9 ja no, perquè com no paguen no fan els partits ), o a la senyora gran que li agrada més la Riera que Amar en tiempos revueltos. Les tecnologie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Pilar fletxa València
18 de febrer de 2011, 09.46 h

#6 Per eixa regla de tres, jo no compraria cap producte del Principat, perquè està governat per un partit de dreta conservadora, que va del bracet del PP, que té magnifiques relacions amb tots els partits espanyols, i molt dolentes amb els catalans, i que durant els primers 23 anys de govern va seguir una política de no intervencionisme criminal que ens ha portat on som. El mateix no intervencionisme de França, Anglaterra o els Estats Units entre 1936 i 1939...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Salva fletxa Països Catalans
18 de febrer de 2011, 09.17 h

Això només té un nom: GENOCIDI CULTURAL AL PAÍS VALENCIÀ.

Obriu els ulls ciutadans del País Valencià!!! avui és això, demà serà una altre cosa... penseu empassar-vos tots els gripaus que us vagin donant aquests del PP?? ... si jo fos valencià, no voldria que el meu govern em privés d'un mitjà audiovisual només pel sol fet que sigui català...

Salut i Independència pels Països Catalans!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Miquel fletxa BCN
18 de febrer de 2011, 09.11 h

Espanya es va "incorporar" València, Catalunya i les Illes, amb violència, sang i foc, per colonitzar aquest territoris, sotmetre els seus habitants i espoliar-los.
Aquest mapa, datat el 1854, malauradament continua sent vigent i la repressió contra València, Catalunya i les Illes no s'atura.
http://ves.cat/aqBY


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Francesc fletxa Lloret de Mar
18 de febrer de 2011, 07.39 h

Jo ho tinc clar a partir d´avui no comprare ni un sol producte fabricat al Pais Valencia.
S´ha de tenir les coses clares i si els valencians voten PP majoritariament no hi ha res a fer i no penso aportar ni un sol euro a una economia governada per un partit tan anticatala com el PP.
Per que el govern de la Generalitat no talla telemerda5 a Catalunya??

Visca Catalunya lliure


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jacques fletxa Fontpedrosa
18 de febrer de 2011, 01.40 h

I en Mas què hi diu? I el Gobern del Principat què hi fa?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.