directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ACPV té un 'pla B' per tornar a emetre TV3 al País Valencià

'Perdre una batalla no és perdre una guerra', afirma Eliseu Climent

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) no es rendeix davant l'hostilitat de Francisco Camps contra TV3. El seu president, Eliseu Climent, ja ha anunciat que té 'un pla B' per tornar el senyal de TV3 al País Valencià d'aquí a uns mesos. 'Perdre una batalla no és perdre una guerra', ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio, i ha reblat: 'Ens en sortirem'. Mentrestant, l'entitat ha decidit tancar també la seva web en senyal de protesta, acció que també han imitat Òmnium Cultural i l'Obra Cultural Balear (OCB). Climent també sosté que la maniobra de Camps és una cortina de fum per distraure l'atenció del cas Gürtel de corrupció política.
eliseu climent
Comparteix
   


Etiquetes
Climent ha recordat que ACPV ha permès durant 26 anys que TV3 es veiés al País Valencià, però que ara les multes mensuals de 120.000 euros que els volia imposar el govern de Francisco Camps els ha obligat a prendre la decisió d'aturar la senyal momentàniament.

El president d'ACPV no dubta que Camps vol ofegar l'entitat econòmicament, perquè considera impossible que cap entitat faci front a una multa mensual de 120.000 euros -sumats als 700.000 que ja acumulen.

Malgrat tot, 'ens en sortirem', perquè 'no hi ha res perdut i hi ha motius per l'esperança', segons Climent, que també ha assegurat que el govern català no s'esperava la decisió del valencià.

26 anys de TV3 al País Valencià
El senyal de Televisió de Catalunya es va estendre al País Valencià entre el 1984 i el 1986, any en què va arribar a tot el territori gràcies als repetidors instal·lats per ACPV amb l'aportació econòmica de milers de valencians.

Els conflictes per veure TV3 al País Valencià s'anaven succeint però també s'anaven superant fins que el març de 2007 el govern Camps va iniciar un procés de tancament de repetidors que ha culminat aquest dijous amb una apagada total. El desembre de 2007 i amb ordre judicial a la mà va clausurar el repetidor de la Carrasqueta, al sud del país. L'any següent en van tancar els de la Ribera Alta i la Costera, i després l'emissor de la serra Perenxisa, el de les comarques centrals, i el de Morella.

Reforma legal
El govern valencià va modificar al desembre la llei 1/2006 del sector audiovisual mitjançant la llei 16/2010 de 27 de desembre de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d'organització de la Generalitat. Basant-se en aquesta nova norma, la conselleria de Justícia ha pogut amenaçar ACPV amb aquestes noves multes econòmiques, que han estat les que han acabat empenyent l'entitat a tancar les emissions momentàniament.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
OTGER fletxa Reikjavik
18 de febrer de 2011, 21.59 h

#4 Es més fàcil enganxar un friki espanyolista infiltrat que al tarat del xavier fent-se una palla.Apa xato que el nom de bacus de venir per ser un borratxo no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
bacus fletxa barcelona ciutat
18 de febrer de 2011, 19.23 h

qui us penseu que sou Jaume I imbècils per fer i desfer estats, regnes, corones i confederacions?
si volíeu quedar a la història ho fareu per la porta gran per haver-vos carregat un regne amb les vostres imbecilitats matxistes pq ni una persona de 1gb pot arribar a consebre una lluita de classe, amb la collonada dels països catalans............... si alemenys hagués existit an algun punt de la història encara però ni això, es a dir la classe treballadora que no coneix fronteres amb unes... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
bacus fletxa barcelona ciutat
18 de febrer de 2011, 19.15 h

elisend climent i la resta de marxistes com fuster s'han carregat en els últims 30 anys amb la entel.lequia dels països catalans el país valència pq a un regne no li pots dir que forma part que ni jo com a maresmenc ho accepto, d'una cosa que no ha existit mai.

catalano-parlants ok....... politicament és la corona d'aragó............ aquesta gentola es salta per l'aire els aragonesos, els sicilians i els napolitans, també alguns atenencs i s'inventa un concepte que avui tenim aquests re... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
bacus fletxa barcelona ciutat
18 de febrer de 2011, 11.23 h

http://www.rtva.ad/difusio/ATV.htm

ja de passada a veure si aconsegueix que tinguem AndorraTV, la única estatal, que ni al principat fora de terres limitrofes per molt de pit que vulgui treure carods i sequasos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bacus fletxa barcelona ciutat
18 de febrer de 2011, 11.12 h

http://www.tv3.cat/directes

s'abonen a internet i avall que fa baixada i ja pot anar tornant tota la pela saquejada als catalans del nord.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.