directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 13:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Internautes pro-TV3 fan caure el web de la Generalitat Valenciana

Anuncien una acció col·lectiva per avui a 2/4 de 8 del vespre · Els propers objectius seran www.rtvv.es i www.pp.es

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Les protestes pel tancament forçat de TV3 al País Valencià ja s'han cobrat la primera víctima: la web de la Generalitat Valenciana ha saltat pels aires avui al matí. L'acció, que de moment no ha estat reivindicada per ningú en concret, sí que respon a una crida anònima feta per Internet mateix que explicava els passos que s'havien de seguir per bloquejar la pàgina oficial del govern Camps. Segons que denuncia la crida anònima, 'Valencian government has taken down a legal Television channel (TV3). This is unnacceptable'. L'operació també es pot seguir mitjançant el compte de Twitter @operacio_tv3.
GVA, Generalitat Valenciana, web, TV3
Comparteix
   


Etiquetes
Els internautes -que asseguren: 'We are Legion. We do not Forgive. We do not Forget.We are Anonymous'- també assenyalen quins seran els seus propers objectius: la web de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) i la del PP espanyol.

Retorn de la senyal
Tot i la caiguda momentània, els tècnics de la Generalitat Valenciana han estat capaços de tornar a aixecar la web, sobretot a base de canviar-ne la IP, fent que ara per ara torni a funcionar, a batzegades.

És per aquest motiu que el col·lectiu d'internautes pro-TV3 proposa una acció col·lectiva multitudinària per avui al vespre (entre 2/4 de 8 del vespre i 2/4 de 10 de la nit), en què suposadament hi podria participar qualsevol ciutadà amb connexió a internet.

Segons que informa el col·lectiu, caldria descarregar-se un programa anomenat LOIC i seguir les instruccions que exposa la mateixa web, de la qual també se'n fan ressò alguns fòrums digitals, com els del Racó Català.

'Dia de la Ràbia'
Paral·lelament a aquesta acció, a la xarxa social Twitter també s'ha començat a parlar d'un Dia de la Ràbia al País Valencià, que tindria lloc dijous vinent, 24 de febrer. Prenent com a excusa el tancament de TV3, la diada també serviria per protestar contra els casos de corrupció del PP valencià, la crisi econòmica, el corrupció urbanística i casos com els del Cabanyal o el menyspreu del govern Camps cap a l'educació, entre d'altres.

Sense TV3
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es va veure obligada ahir a tancar les emissions de TV3 al País Valencià després de l'emissió del Telenotícies Vespre, a les 21.45. Ho va fer a causa de l'entrada en vigor de la modificació de la llei valenciana de l'audiovisual, que els imposava sancions de 60.000 euros cada 15 dies si continuava emetent la senyal televisiva, sancions que se sumarien als 680.000 euros en multes que ja haurà de pagar abans del 20 de març sota risc d'embargament de comptes, subvencions i propietats immobiliàries. 

#sensesenyal
A banda de l'acció contra la web del govern valencià, el malestar per la impossibilitat de veure TV3 al País Valencià també s'ha expressat amb força a Facebook -on molta gent ha substituït la seva imatge del perfil per un requadre de color negre, o bé per una màscara en pro de la llibertat d'expressió- i a Twitter, on l'etiqueta #sensesenyal ja és trending topic català, estatal i, fins i tot, comença a ser-ho a nivell europeu.

ACPV, paral·lelament, també ha decidit tancar també la seva pròpia web en senyal de protesta, acció que també han imitat Òmnium Cultural i l'Obra Cultural Balear (OCB).



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
OTGER fletxa Reikjavik
20 de febrer de 2011, 01.38 h

#16 Apa xato,canvia de canal que la esteban està en antena....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Pantinet fletxa El Plà de Santa Maria
19 de febrer de 2011, 22.18 h

#16 A2 València 22:52 He vist cues de conill molt més llargues que tu. De que et queixes? A tu mentre no et prohibeixin TELE5 no et faran la punyeta. Com a minim escriu amb valencià o etgs XURRO? Per que si ets XURRO, Calla i mo et perdis detall de la teva admirada Belen Estaban. PRESSEGUER.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Thor fletxa Igualada
19 de febrer de 2011, 18.51 h

#21 En Catalunya hay un canal reservado para emitir Canal9 pero la Generalitat Valenciana no emite porque no le da la gana!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Luis Gómez fletxa Alicante
19 de febrer de 2011, 02.00 h

Con permiso, si admitís una opinión desde el otro lado del espejo, se trata de una mera cuestión de reciprocidad. No es comprensible que TV3, la mejor de las autonómicas, por que no decirlo, se pueda ver en la Comunidad Valenciana, pero Canal 9 no pueda verse en Cataluña.

Por otro lado, expresiones del tipo "Dia de la Ràbia al País Valencià" no creo que ayuden a una "entente cordiale". En cualquier caso, sería "Día de la Ràbia a la Comunitat Valenciana"

Un saludo


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Guerau fletxa VALÈNCIA
19 de febrer de 2011, 01.47 h

EL RESPONSABLE DARRER ES EL PSOE DE MADRID


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
jbo fletxa ––-
19 de febrer de 2011, 00.29 h

No ho dic amb intenció d'ofendre, ni molt menys, però es que me caguen la reputa mare que els ha parit als fill de putes aquestos del PP. Estic verdaderament fins als collons d'ells, sobre tot de "Paquito el regaor". Demà mateix emigre ¡¡¡¡


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
18 de febrer de 2011, 23.46 h

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ME ABURRO


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
18 de febrer de 2011, 23.44 h

ADEU TV3 , SEGUIRA DANDO TV3 EL TIMEPO DEL REINO DE VALENCIA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
A2 fletxa Valencia.
18 de febrer de 2011, 22.52 h

Mil patadas le da TV3 a nuestra televisión autonómica aquí en Valencia,de eso no hay dudas.Pero en contenidos, no en intenciones. Igual de politizada esta una que la otra.Así que por mi pueden apagar TV3 mientras tenga que ver MI comunidad en un mapa del tiempo "Dels Països Catalans" tres veces al día, en vuestras noticias. Cada vez que un catalán habla del Imperialismo sobre su "pais", debería mirarse el ombligo . Ofreced el mismo respeto que exigís. Por lo demás, el PP Valenciano es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Teresa fletxa Lleida
18 de febrer de 2011, 19.47 h

A mi em feia gràcia veure el canal 9 des de Lleida. I el que seria fantàstic és que ja que totes les televisions autonòmiques són públiques es poguessin veure totes des de qualsevol indret de l'Estat Espanyol. Però està clar que als nostres polítics no els interessa!! Això sí que és un fet lamentable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.