directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

L'etiqueta #sensesenyal arrasa i dibuixa el mapa dels Països Catalans a Twitter

Els internautes es mobilitzen per expressar el seu rebuig al cessament de les emissions de la televisió pública catalana

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El 'hashtag' a Twitter que han consensuat fer servir els internautes per expressar el seu rebuig a l'apagada de TV3 al País Valencià #sensesenyal és el més utilitzat a tot l'Estat espanyol, segons es pot consultar a la pàgina web de la xarxa social. També a nivell de Catalunya, #sensesenyal és líder. Tot això en una jornada en què diverses entitats han apostat per tancar les seves webs amb motiu de protesta, com l'Obra Cultural Balear, Acció Cultural del País Valencià, Òmnium Cultural així com el diari digital Vilaweb. Durant una estona han caigut els webs de la Generalitat Valenciana i del Partit Popular al País Valencià arran de l'acció organitzada d'un grup d'internautes anònims que té previst tornar-la a atacar aquest vespre.
twitter, trendsmap, sensesenyal, tv3, país valencià, països catalans
Comparteix
   


Etiquetes
El mapa dels Països Catalans vist des de l'eina Trensdmap, que proporciona en temps real tendències a Twitter, mostra que l'etiqueta #sensesenyal està present arreu del territori. Just després del cessament de les emissions de la televisió pública catalana al País Valencià, els internautes s'han bolcat a condemnar la mesura utilitzant aquesta etiqueta.

A banda de les xarxes socials, són unes quantes les webs que, simbòlicament, han optat per abaixar la persiana temporalment amb motiu de protesta. Obra Cultural Balear, Acció Cultural del País Valencià i Vilaweb en són algunes de tot el reguitzell de URL que avui, amb el fons negre, han tancat també la seva senyal.

Un altre de les protestes ha consistit en bloquejar el web de la Generalitat valenciana, la disponibilitat de la qual ha anat fluctuant al llarg del matí. La consellera portaveu del govern valencià. Un grup anònim d'internautes ha fet una crida per aconseguir tornar-la fer caure a dos quarts de vuit d'aquest vespre.

La Generalitat valenciana titlla els atacs a la seva web de 'terrorisme'
La portaveu ha afegit que l'apagada de TV3 'no és tancament ni censura sinó cessament d'emissions per no ajustar-se a la legalitat'. Sánchez de León ha criticat les 'frases exagerades i grotesques vinculant el tancament a accions feixistes' i ha considerat que 'l'única actuació delictiva' ha estat 'l'atac gairebé terrorista al web de la Generalitat Valenciana'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
OTGER fletxa Reikjavik
24 de febrer de 2011, 07.24 h

#26
Dedicat a un idiota congènit a causa de l'endogàmia inmigrant xarnega dels 60:
La llengua dels Catalans és la Catalana,la dels xarnegos la espanyola.
La teva intel.ligència si que és deficitaria,t'haurien de tancar.
Els Catalans tenim sort de que idiotes com tú sempre vagin a a favor del règim colonial espanyol,hereu del franquisme.La pregunta és:per a quan el teu tancament definitiu Sant Boi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Marc fletxa Barcelona
22 de febrer de 2011, 19.32 h

Dedicat a tots els secesionistes xarnegos.
1.- TV3 és una televisió pública pagada per tots els catalans i per tant hauria de ser bilingue (la televisió de tots...).
2.- TV3 és un medi públic deficitari i hauria de ser o tancat o privatitzat.
3.- Els valencians tenen la sort d'haver tancat una de les eïnes del règim pancatalanisme ranci i feixiste. La pregunta és: Per a quan el tancament definitiu i total de TV3?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
jaumina fletxa barcelona
22 de febrer de 2011, 10.06 h

#2 Abans de parlar s'ha de saber de que es parla, i coneixer la historia. Negar les evidencies es de cap gros, analfabet prehistòric, com sou tots els espanyuelos que per disfressar la vostra petitesa us dediqueu a treure bilis. Ignorants!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
atlasac fletxa Vila-real
20 de febrer de 2011, 11.00 h

Jo crec que en totes les llars catalanes deurien de tenir CLAR DEL TOT, que....si jo visc i pretenc quedar-m´hi a viure aquí, perquè he VOTAT, i potser VOTARE? a favor dels INVASORS que NO ENS ESTIMEN, o per rebaixar-m´hi un poc els remordiments, a favor dels amics d´allà, doncs...NO!!, desde aquest precís moment PROMETO VOTAR INDEPENDENCIA....en totes les eleccions....fins que el cos aguante, VULLC QUE EL QUE JO PUGUI DIR, ALGU M´ESCOLTE!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
OTGER fletxa Reikjavik
20 de febrer de 2011, 01.26 h

#11 ben dit!!!ara poses el cul en pompa cap a madrid i paga la vaselina,blavencià de merda!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
OTGER fletxa Reikjavik
20 de febrer de 2011, 01.24 h

#5 Vaja per fi el porc onanista esttà dormint,somiarà amb romaneses que juren bandera?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
OTGER fletxa Reikjavik
20 de febrer de 2011, 01.22 h

#13 Qui ho diu que c9 s'ha deixat d'emetre,mentider de merda,intoxicador espanyol!!!altra cosa és que sigui una merda que no val la pena ni veure,però per sort a Catalunya encara hi ha llibertat d'expressió,fins i tot per un tros de merda com tu!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
francesc fletxa gavà (Baix Llobregat)
19 de febrer de 2011, 21.27 h

Espanya: Fracàs de convivència política civilitzada que fa tres cents anys que dura, enemic número ú de Catalunya, estat sotmès a un centralisme demencial que disfressen els espanyols sota una DESCENTRALITZACIÓ ADMINISTRATIVA, que anomenen "la España de las autonomías" on diuen que fruïm de més autonomia que qualsevol altre país del mon, quan en realitat ens ataquen brutalment destrossant la convivència, la llengua i la nostra economia, amb el robatori de 3000 € anuals per cada h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
joan fletxa Canet d'en Berenguer
19 de febrer de 2011, 19.17 h

La cosa ve de lluny, tant el PSOE com el PP intenten per tots els mitjans aïllar valencians i catalans, és típic de totes les situacions de colonialisme. Els colonitzadors (espanyols) faran tot el que podran per crear conflictes entre els colonitzats (catalans i valencians). Ara bé, si els valencians estem com estem, algú em pot explicar què han fet CiU i ERC durant anys? Quantes vegades han donat suport al PSOE o al PP, i no han posat en la taula el tema d'un espai comunicacional comú e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Francesc fletxa Castelldefels
19 de febrer de 2011, 18.14 h

Pepe, aquí els únics feixistes sou els "blaveros" del PP de la "Comunidad valenciana" que teniu com a president d'"honor" del partit un col·laborador de l'assassí Franco, i com a president de la "Comunidad" el "curita" Paco Camps, un deixeble del pederasta mexicà Maciel, de la secta "Legionarios de Cristo".Cínic, corrupte, depravat, miserable, repugnant...com el mexicà, com el Fraga o com los Borja (més coneguts com els Borgia) Sou iguals, iguals. Aneu-vos al "valle de los caidos"!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.