directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Per Trias les primàries del PSC indiquen el trencament del partit

Considera que la lluita entre Hereu i Tura desil·lusiona la ciutat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona i secretari general adjunt de la federació, Xavier Trias, ha assegurat que el PSC barceloní 's'ha ficat en un bon embolic' amb la celebració de les primàries que enfronten aquest dissabte Jordi Hereu i Montserrat Tura per la candidatura a alcalde de Barcelona. Trias ha recordat que, fins ara, el PSC canviava l'alcalde de la ciutat quan les enquestes no els eren favorables i no havien fet mai abans primàries per escollir-lo. Per al candidat de CiU aquesta situació es deu als mals resultats del partit i al seu trencament i no a un exercici de democràcia de partits. Xavier Trias ha criticat que la lluita entre Hereu i Tura desil·lusioni la ciutat.

Comparteix
   


Etiquetes
Per a Xavier Trias, la celebració de les eleccions primàries per escollir el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona no és un problema entre Jordi Hereu o Montserrat Tura, ni tampoc una demostració de democràcia de partits. Trias considera que les primàries són un indicatiu del trencament que pateix el PSC, 'del grau de destrucció de les seves sigles' i del fet que no troben 'el camí a seguir'. Davant aquest situació a la federació socialista, Trias ha agraït el suport que ha rebut tant de Convergència com d'Unió. 'Ningú m'ha fet la trastada de fer-me unes primàries per fer-me fora malgrat que no vaig guanyar les últimes municipals', ha dit.

També ha valorat els comicis del PSC aquest dissabte el president de la Generalitat, Artur Mas. Mas ha assegurat que el PSC ofereix un alcalde, Jordi Hereu, del qual 'la ciutat de Barcelona està cansada', o una candidata, Montserrat Tura, que 'no coneix bé la ciutat, no l'ha trepitjada i sempre hi ha viscut fora'. En canvi, segons el president, Xavier Trias, 'és l'alcalde que espera Barcelona'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.