directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 13:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Fins diumenge encara es poden comprar les entrades de l’Acampada a preu reduït

directe!cat és el diari digital oficial de l'Acampada Jove 07

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La dotzena edició de l'Acampada Jove de Sant Celoni organitzada per les JERC amb el lema 'Independència i Socialisme' escalfa motors per celebrar del 12 al 15 de juliol aquesta trobada lúdica i multitudinària de les joventuts independentistes. Aquest diumenge 10 de juny s'acaba el termini per comprar les entrades anticipades a un preu de 40 euros per l'abonament dels tres dies, segons han informat les JERC en un comunicat.
acampada jove concert musica catalana sant celoni
L'Acampada Jove preveu ser altre cop un èxit / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
A partir del dilluns 11 de juny i fins la vigília del festival, l'11 de juliol, el preu de l'abonament per accedir a l'Acampada Jove costarà 45 euros, mentre que les persones interessades en acudir al festival i esperin fins el mateix dia d'inici de l'Acampada per adquirir l'entrada hauran d'abonar 55 euros a les taquilles.

L'organització del festival té acordats més de cent punts de venta d'entrades anticipades per tot el país per tal de donar el màxim de facilitats als joves que volen conviure quatre dies, i al peu del Montseny, una programació musical, cultural, lúdica i política de referència al voltant dels valors de la independència, el socialisme i la llibertat.

Precisament en la seva dotzena edició, l'Acampada Jove porta per lema Independència i Socialisme, i s'inscriurà en diversos objectes com els gots, les samarretes, els cartells i la publicitat.

La dotzena edició de l'Acampada Jove, que se celebrarà a Sant Celoni els propers dies 12, 13 i 14 de juliol, comptarà amb 5 espais característics, correponents a l'espai independència o es realitzaran els diferents concerts, l'espai cultura on hi haurà, a més de concerts, exposicions, tallers i xerrades, l'espai socialisme amb 50.000 metres quadrats destinats a la zona d'acampada i l'espai natura amb més de 5.000 metres quadrats de bosc per descansar. Lúltim esoai que s'habilitarà duran l'Acampada serà l'espai llibertat ubicat al centre de Sant Celoni i on es farà l'acte polític central de l'acampada, a més de representacions teatrals, bastoners i cercaviles populars. Enguany l'Acampada Jove ha apostat per un cartell eclèctic, on pren rellevància la música de fusió de la mà dels grups catalans Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú.

Pere Aragonès, portaveu de les JERC, explica quin és l'objectiu de l'Acampada Jove 07 AUDIO / ACN



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.