directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 16:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Unes 150 persones tornen a demanar l'absolució de Núria Pòrtulas a Girona

El fiscal demana cinc anys de presó per a la jove i una multa de 6.300 euros

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Unes 150 persones s'han concentrat aquest dissabte a la tarda a davant de la Subdelegació del govern de l'Estat a Girona per tornar a demanar l'absolució de Núria Pòrtulas. Aquest dissabte fa dos anys des que la noia de Sarrià de Ter va ser detinguda acusada de col·laboració amb banda armada, va ser el 7 de febrer del 2007. Una de les portaveus de la concentració de suport a Núria Pòrtulas ha recordat que el passat mes de gener el fiscal va demanar cinc anys de presó per a la jove, a més d'una multa de 6.300 euros. Per això, segons la portaveu, aquest dissabte s'ha fet la concentració de suport a la jove perquè el cas està obert, 's'ha de treballar' i no se sap 'com acabarà'.

Comparteix
   

Sota un fort ruixat d'aigua i calabruix, la concentració ha ocupat durant una hora la Gran Via de Jaume I, que ha estat tallada a la circulació, just davant de la subdelegació del govern de l'Estat. Els manifestants han cridat consignes per l'absolució de Núria Pòrtulas de tots els càrrecs que se li imputen i també han llençat proclames contra els agents dels Mossos d'Esquadra que impedien l'accés a les portes de la subdelegació. 'No sou funcionaris, sou mercenaris', 'Fora la llei antiterrorista', 'Jo també sé fer un còctel molotov' o 'Dos anys després, aquí no han canviat res' han estat alguns dels eslògans més corejats pels manifestants.

La cosina de Núria Pòrtulas, Ariadna Monerris, ha agraït la presència d'amics i coneguts, 'tot i la intensa pluja', en el segon aniversari de la seva detenció. 'Es tracta d'un cas que encara està obert, que encara s'ha de treballar i que encara hem de saber com acabarà', ha recordat Monerris. 'Fa pocs dies, coincidint amb aquest segon aniversari, va arribar la petició del fiscal demanat cinc anys de presó per a la Núria', ha lamentat la seva cosina. El fiscal acusa la jove de Sarrià de Ter de col·laboració amb banda armada i demana una pena de cinc anys de presó, una multa de 6.300 euros i la inhabilitació absoluta durant quinze anys. La família de Núria Pòrtulas considera excessiva la pena i que 'no s'ajusta a la realitat'.

La concentració ha acabat amb la lectura d'un manifest i s'ha dissolt sense causar cap tipus d'incidència.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.