directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Milers de persones clamen 'Volem TV3' a València

La plataforma sense senyal convoca a través de les xarxes socials una multitudinària concentració amb suport de partits polítics, entitats i sindicats

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Miler de persones, 3.000 segons els organitzadors, s'han concentrat aquest dilluns a la plaça de la Mare de Déu de València en protesta pel cessament d'emissions de TV3 al País Valencià. Convocats a través de les xarxes socials, els manifestants han rebut el suport de partits polítics de l'esquerra, sindicats i entitats. Ciutadans d'arreu del territori han cridat consignes com 'Volem TV3!', 'Camps dimissió!' o 'El president, a Picassent!' (municipi que acull la presó propera a València). Durant la concentració, el cantautor Pau Alabajos ha interpretat el seu tema 'Zapping', on denuncia la informació que ofereix Canal9, i ha adreçat unes paraules en contra del tancament de les emissions de TV3.
tv3, valència, manifestació
Comparteix
   


Etiquetes
El centre de València ha viscut aquest dilluns al vespre la concentració més multitudinària en rebuig al tancament de les emissions de TV3 al País Valencià de les que s'han fet després que Acció Cultural del País Valencià decidís cessar les emissions des dels seus repetidors el passat dijous.

Unes 3.000 persones s'han concentrat a la plaça de la Mare de Déu, al centre de la ciutat, convocats per la plataforma Sense Senyal a través de les xarxes socials com Facebook. La plaça s'ha omplert amb pancartes en les quals es podia llegir 'Volem TV3', 'Camps dimissió', 'Gürtel no, TV3 sí', 'Llibertat d'expressió' o algun xiquet portant una pancarta 'Volem Super3, no teniu dret'.

La portaveu de la plataforma Sense Senyal, Maria José Lozano, ha expressat la seva preocupació pel tall de les emissions i ha manifestat la seva solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià. 'Ens han tallat la llibertat d'expressió, independentment que siga una televisió catalana no té cap sentit el que ha fet el govern valencià', ha manifestat Lozano. La plataforma ha avançat que ja es preparen més mobilitzacions a la ciutat com la que dijous està convocada a les portes de les Corts Valencianes.

Durant la concentració, els manifestants han demanat la dimissió del president Camps amb crits com 'Camps dimissió!' o 'El president, a Picassent!' (en relació amb la presó model pròxima a València). El cantautor valencià Pau Alabajos ha interpretat la cançó 'Zapping', amb una lletra on critica el tractament informatiu dels telenotícies de Canal9, i ha adreçat algunes paraules en contra del tall d'emissions de TV3.

La marxa ha comptat amb la presència dels líders polítics de l'esquerra valenciana com la coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Marga Sanz, el secretari general del Bloc Nacionalista Valencià, Enric Morera, la portaveu d'Iniciativa del Poble Valencià, Mònica Oltra, el president d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV), Agustí Cerdà o el líder del PSAN i portaveu de Solidaritat al País Valencià, Josep Guia.

També han assistit representants sindicals, d'entitats, entre les quals es trobava Acció Cultural, i gent de la cultura com la cantant Eva Dénia, l'actor i director de teatre Carles Alberola o els membres del grup Al Tall.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
OTGER fletxa Reikjavik
22 de febrer de 2011, 15.54 h

#1 http://www.youtube.com/watch?v=wayG8N0hSl4

Desconnecta una estona el canal porno i mira la realitat,aquí el que sobra ets tú!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
JOSEP MARIA fletxa LA RIBERA NAVARRA
22 de febrer de 2011, 14.15 h

#1 A JAVIER DE BARNA.
MIRA NOI, SI TU EXPLIQUES A QUALSEVOL PAIS D'EUROPA EL QUE ESTÀ PASANT AL PAIS VALENCIÀ AMB TV3, I ET PUC ASSEGURAR QUE HO HE FET PER QUE PER LA MEVA FEINA HI VAIG SOVINT, ES PENSEN QUE ELS HI EXPLIQUES COSES QUE HAN SUCCEIT A CENTRAEAMERICA O BE A AFRICA. O SIGUI QUE NO HO ENTENENT.
FIXA'T BE SI ESTEM A ANYS LLUM DEL QUE S'EN DIU UNA DEMOCRACIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Francesc fletxa Castelldefels
22 de febrer de 2011, 10.06 h

De "pucherazos", Javier, vosaltres els peperos ciutadans de Catalunya (que no catalans) tipus Ajejo, en sabeu molt. I què s'ha de dir dels "blaveros" del PP de la "Comunidad valenciana"? Teniu com a president d'"honor" del partit un col·laborador de l'assassí Franco, i ells com a president de la "Comunidad" el "curita" Paco Camps, un deixeble del pederasta mexicà Maciel, de la secta "Legionarios de Cristo".Cínic, corrupte, depravat, miserable, repugnant...com el mexicà, com el Fraga o com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
22 de febrer de 2011, 08.47 h

Jo em pregunto...si els valencians volen veure TV3, perqué el PP guanya per majopria absoluta?.

Potser que ens ho fem mirar i deixem de possar-nos pedres al fetge per una cosa que vist el que hi ha, potser no s'ho val.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
OTGER fletxa Reikjavik
22 de febrer de 2011, 07.47 h

#1 Tenint en compte els amics que deus tenir a Blavència,dubto que sàpiguen llegir,i a més si tens amics allí perquè no hi vas a viure?si aquí ningú t'estima(sense pagar,of course).Per cert,quants anormals es van reunir davant el TC en contra del Estatut?100?,treu-li un parell de ceros,ahhhhh,si només hi eres tu!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
xavier fletxa barna
21 de febrer de 2011, 22.35 h

adeu tv3 adeu, 3000 jJajaj tengo amigos en valencia, y le he enviado esta noticia, y todavía se estan riendo, quitarle un cero al 3000 jajajajajaj. que le gusta a los indepe los pucherazo. adeu tv3 adeu


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.