directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Reacció unitària contra Maragall: els sindicats pacten una vaga pel pròxim 19 de març

Pares de nens superdotats demanen la dimissió del conseller

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els cinc sindicats de l'ensenyament USTEC-STS, CCOO, ASPEPC-SPS, UGT i CGT han convocat aquest dimecres al matí una vaga de l'escola pública de primària i secundària de tot Catalunya per al pròxim 19 de març per expressar 'el més absolut rebuig a la política educativa del conseller d'Educació Ernest Maragall i exigir la seva dimissió'. Demà hi ha convocades mobilitzacions davant dels ajuntaments. Aquesta seria la tercera vaga del sector de l'ensenyament, la segona que compta amb el suport dels cinc sindicats després que CCOO i UGT no donés suport a l'anterior convocatòria el passat mes de novembre.

Comparteix
   

Els sindicats d'ensenyament CCOO, USTEC·STEs, ASPEC-SPS, UGT i CGT han convocat avui una vaga unitària de professors contra el projecte de la Llei d'Educació de Catalunya (LEC) per al pròxim 19 de març, segons han anunciat avui en roda de premsa. Es tracta de la segona vaga contra la futura norma, després de la qual es va celebrar el 14 de febrer de 2008. Els sindicats van recriminar al conseller d'Educació, Ernest Maragall, que està aplicant mesures de la norma quan aquesta no està encara aprovada i li van recordar que no pot fer-lo.

Els pares dels nens superdotats

La Fundació per a l'Ajuda dels Nens i Joves d'Altes Capacitats de Catalunya (FANJACC) han demanat avui la dimissió del conseller d'Educació, Ernest Maragall, en sentir-se ‘menyspreats’ pel seu departament, després que compareguessin al Parlament fa un any per reclamar mesures que frenin el ‘greuge històric’ en aquest col·lectiu.

La FANJACC ha lamentat que ‘lluny d'haver recollit’ la petició del grup, la Conselleria estigui tramitant el projecte de la llei d'educació de Catalunya (LEC), que ‘segur’ que caldrà refer ‘de dalt a baix d'aquí a poc temps’, ha considerat en un comunicat.

‘Denunciem públicament la falta de previsió per a la diversitat a les aules’, ha criticat el grup, que ha aprofitat per demanar també la dimissió de la directora general d'Atenció a la Comunitat Educativa del Govern, Isabel Darder, ‘per haver paralitzat un projecte d'altes capacitats dins d'un context d'enfrontaments entre direccions generals dins del departament’.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.